Εμπλοκή από Γαλλία στη μεταγραφή Νενέ στον Ολυμπιακό

Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ αποδείχθηκε ο ισχυρότερος σύμμαχος της Ελλάδας στις διαπραγματεύσεις για την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη ή όχι. Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει στην περίπτωση της μεταγραφής του Νενέ στον Ολυμπιακό…

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει συμφωνήσει προφορικά με τους «ερυθρόλευκους» και έχει παραδεχθεί δημοσίως ότι είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Τα τελευταία 24ωρα ωστόσο, κάτι φαίνεται πως έχει αλλάξει. Η καθυστέρηση που παρατηρείται στην τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής του ελεύθερου από τη Γουέστ Χαμ ποδοσφαιριστή, προκάλεσε υπόνοιες ότι κάτι δεν πάει καλά.

Πράγματι, ο 33χρονος Βραζιλιάνος προβληματίζεται από την κατάσταση στην Ελλάδα και δεν καλοβλέπει πλέον τη λύση του ελληνικού πρωταθλήματος ως το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, ο Νενέ έχει έρθει σε επαφή με ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν (στην οποία έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν) και της Μονακό και διαπραγματεύεται τη μετακίνησή του στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το όνομα του Νενέ βρίσκεται στη λίστα αρκετών γαλλικών ομάδων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα