Ενδιαφέρον για Σκόκο και Βερντού

Η μεταγραφολογία για τον Ολυμπιακό έχει ξεκινήσει από πολύ νωρίς φέτος αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν ολοκληρωθεί πρόωρα λόγω του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στο πλαίσιο αυτό, τα νέα ονόματα που προστίθενται στα «ραντάρ» των πρωταθλητών Ελλάδας είναι αυτό του Νάτσο Σκόκο που έχει περάσει την τριετία 2008-2011 από την ΑΕΚ. Ο Αργεντινός αυτή την περίοδο έχει συμβόλαιο με τη Σάντερλαντ αλλά από τον Ιανουάριο που μετακόμισε στην Αγγλία δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γκας Πογιέτ που είναι προπονητής της ομάδας. Για αυτό το λόγο, οι πληροφορίες από την Αγγλία θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του και μάλιστα να υπάρχουν ήδη συζητήσεις για το δανεισμό του επιθετικού.

Όπως μεταφέρουν οι Άγγλοι, με ένα ποσό της τάξης του 1,5 εκατ. ευρώ, η Σάντερλαντ θα συμφωνήσει να τον παραχωρήσει δανεικό αλλά και να προβλεφθεί ένα ποσό επιπλέον για την αγορά του παίκτη που ενδιαφέρει και τη Νιούελς Ολντ Μπόις.

Σενάριο για Βερντού

Όπως και ο Νάτσο Σκόκο, έτσι και ο Ζοάν Βερντού έχει ξανακουστεί στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, και μάλιστα το καλοκαίρι είχε έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να πειστεί να υπογράψει συμβόλαιο. Ωστόσο, η επιμονή της συζύγου να μείνουν στην Ισπανία, ανάγκασε τον επιθετικό χαφ να υπογράψει στην Μπέτις. Ο ισπανικός σύλλογος όμως υποβιβάστηκε και για αυτό το λόγο τα ΜΜΕ της χώρας αναφέρουν ότι ενδεχομένως να υπάρξει αναθέρμανση ενδιαφέροντος. Δύσκολα όμως θα προχωρήσει το συγκεκριμένο ζήτημα από τη στιγμή που τα οικογενειακά θέματα που υπήρχαν από πέρυσι, υφίστανται και σήμερα.

Σιγουριά για Πουλίδο

Αναφορικά με τη μεταγραφή του Άλαν Πουλίδο, μπορεί η Τίγκρες να υποστηρίζει ότι έχει συμβόλαιο με τον παίκτη που προβλέπει ρήτρα εξαγοράς του στα 7,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν, καθώς η πλευρά του ποδοσφαιριστή τονίζει ότι το συμβόλαιο εκπνέει τον Ιούνιο.

Μάλιστα, οι δύο πλευρές θα έχουν πιθανότατα σήμερα ραντεβού στη Βαρκελώνη, ώστε να αποδειχθεί τι πραγματικά ισχύει με το θέμα του συμβολαίου κι αν πραγματικά λήγει η συμφωνία, τότε θα πέσουν οι υπογραφές σε τετραετή σύμβαση ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα