Ενηλικίωση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των μεταναστών ζητά ο Δένδιας

Να σοβαρευτεί και να ενηλικιωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε ορισμένα ζητήματα ζητά ο Νίκος Δένδιας μιλώντας στο ραδιόφωνο  του Alpha. Ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης αναφέρθηε στο ζήτημα των μεταναστών αλλά και στη νέα στάση που κρατά η αστυνομία.

Αρχικά ο πρώην υπουργός υποστήριξε  ότι «το ερώτημα είναι ποιο παιχνίδι παίζεται στην Αθήνα και επιστρέφουμε στην περίοδο της ανομίας πριν από το 2012.

Το ζήτημα της ανομίας που επιστρέφει δεν είναι θέμα του αναπληρωτή υπουργού κ. Πανούση αλλά της κυβέρνησης. Θέλω να παρακαλέσω τον ΣΥΡΙΖΑ να ενηλικιωθεί σε ορισμένα πράγματα. Δεν μπορούμε να πορευθούμε ως κοινωνία με αυτή τη λογική».

Όσο αφορά το ζήτημα με το μεταναστευτικό ο κ. Δένδιας υπογράμμισε ότι «πήραμε συγχαρητήρια για το μεταναστευτικό από την ΕΕ και έπαιξε ρόλο και αυτό στο να πάρουμε το χαρτοφυλάκιο της μετανάστευσης. Υλοποιήσαμε ένα τεράστιο πρόγραμμα για το μεταναστευτικό, με υπηρεσίες Ασύλου, Πρώτης Υποδοχής και επαναπατρισμό παρανόμων».

Κλείνοντας ο βουλευτής της Ν.Δ. κατηγόρησε την αναπληρώτρια υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής λέγοντας ότι «είναι προφανής γελοιότητα να με κατηγορεί η κυρία Χριστοδουλοπούλου σήμερα για το μεταναστευτικό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα