Ενθουσιασμένος με Παναθηναϊκό ο Μέντες

Εντυπωσιασμένος με όσα ζει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, δήλωσε σε ιστοσελίδα της Ολλανδίας, ο Νταβίντ Μέντες, σε συνέντευξη που παραχώρησε μετά τον τελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ…

«Φυσικά είναι διαφορετικό από την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, όμως δεν παύει να είναι ιδιαίτερα τιμητικό. Όταν κατέκτησα το Κύπελλο στην Αυστρία, η Σάλτσμπουργκ ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα, τώρα για τον Παναθηναϊκό αυτός ο τίτλος είχε μεγαλύτερη σημασία.

Εκτός από την κατάκτηση του Κυπέλλου, υπήρχε και η εμπειρία με τους οπαδούς, όπου μου έκανε μεγάλη εντύπωση η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Βεγγαλικά, θόρυβος, παθιασμένοι οπαδοί… Αυτές τις σκηνές μπορείς να τις συναντήσεις μόνο στη Νότια Ευρώπη και δημιουργούν ιδιαίτερα συναισθήματα στους παίκτες.

Μετά την λήξη του αγώνα, ήταν ιδιαίτερα έντονο και το πάρτι, καθώς στην Ελλάδα οι άνθρωποι είναι ιδιαίτερα θερμοί. Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα πήγαμε σε ένα νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα. Αυτή ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου που γύρισα στις έξι το πρωί μετά από έξοδο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα