Εξηγήσιμη η σιγή ιχθύος του Αλαφούζου

Πολλοί ήταν αυτοί που απόρησαν με τη χαλαρή στάση που κράτησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια της άτυπης σύσκεψης της Super League μεταξύ ιδιοκτητών και αντιπροσώπων των 14 ομάδων.

Οι «πράσινοι», ωστόσο, θεωρούν ότι δεν είχαν κάτι περισσότερο να πουν, ιδίως περιτριγυρισμένοι από ανθρώπους τους οποίους δεν έχουν και σε μεγάλη εκτίμηση. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Γιάννης Αλαφούζος δεν μπήκε στη διαδικασία να αλλάξει το πρόγραμμά του για να παραβρεθεί στη συνάντηση.

Για όσους δεν θυμούνται, η ΠΑΕ έχει στείλει εδώ και μήνες εγγράφως, εμπεριστατωμένη ανάλυση για το πώς πρέπει να διεξάγονται τα επαγγελματικά πρωταθλήματα της χώρας, ανάλυση που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και κακά τα ψέματα είναι απόλυτα ταιριαστή με την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Αλαφούζος δεν ήθελε να μπει σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με ανθρώπους που θεωρεί υπόδικους ή με άλλους τους οποίους κάποια στιγμή θα αντικρούσει στα δικαστήρια και για το λόγο αυτό προτίμησε μία ήπια παρουσία, η οποία προκάλεσε ερωτηματικά στον κόσμο, αλλά μάλλον δεν θα έπρεπε.

Προφανώς και ο ΠΑΟ λειτουργεί πέρα από μέλος συμμαχίας και εντελώς ανεξάρτητα και δεν ακολουθεί γραμμές (Δικεφ)άλλων, και χαράσσει τη δική του πολιτική.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα