Εξωθούν σε παραίτηση τον Μιλίνκοβιτς

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Άρη όχι μόνο σε διοικητικό επίπεδο αλλά και σε αγωνιστικό αφού όπως όλα δείχνουν ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Ο Σέρβος δεν είχε καμία διάθεση να παραιτηθεί παρά τον κυκεώνα προβλημάτων που υπάρχει στην ΠΑΕ αλλά η νέα διοίκηση υπό την ηγεσία του Λάμπρου Σκόρδα έχει άλλα πλάνα.

Συγκεκριμένα, στη συνάντηση που υπήρξε μεταξύ των μελών του ΔΣ και του Σέρβου τεχνικού, εκφράστηκαν τα παράπονα από τους πρώτους για τη διαχείριση του έμψυχου υλικού της ομάδας. Σαν να έχει δηλαδή πολλές λύσεις ο Άρης και για την κατρακύλα της ομάδας ευθύνεται ο Μιλίνκοβιτς…

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Σέρβος εξοργίστηκε από τις «συστάσεις» της διοίκησης και αναμένεται μετά το σημερινό αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης να παραιτηθεί. Αυτή η κίνηση της διοίκησης Σκόρδα, μόνο τυχαία δεν ήταν αφού ήταν κοινό μυστικό ότι ο Μιλίνκοβιτς δεν αποτελεί συμπάθειά τους. Αντίθετα, ο εκλεκτός που θα αποτελέσει τον νέο προπονητή της ομάδας θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Ζόραν Μιλίνκοβιτς οφείλονται και μισθοί δύο μηνών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα