Εξώδικο στην ΕΠΟ από την ΠΑΕ ΑΕΚ!

Τα ‘θελε και τα έπαθε η ΕΠΟ, καθώς τα μέλη της προέβησαν σε Δ.Σ. την Τρίτη που μας πέρασε, παρά το ότι έχουν κυρηχθεί αρκετά μέλη της έκπτωτα λόγω της υπόθεσης με τις «Κάρτες Υγείας».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ κινήθηκε αστραπιαία και μέσω του αντιπροέδρου της, Αλέξη Δέδε, προέβη σε αποστολή εξώδικου κατά της συνεδρίασης και των αποφάσεων αυτής, πράξη στην οποία προχώρησε και η ΕΠΣ Λέσβου μέσω του επικεφαλής της, Σταύρου Ψαρρόπουλου. Πληροφορίες αναφέρουν πως εξώδικο απέστειλε και ο Γιώργος Βούρβαχης (πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων), αλλά κάτι τέτοιο διαψεύδεται αρχικώς από την ΕΠΟ (που επιβεβαιώνει τα άλλα δύο εξώδικα).

Η ΠΑΕ ΑΕΚ διαμηνύει επίσης πως μετά τις εξελίξεις που θέλουν τα μέλη της ΕΠΟ να θεωρούνται έκπτωτα, δεν πρόκειται να πληρώσει το πρόστιμο των 40.000 ευρώ στην Ομοσπονδία για την περσινή ανακοίνωση κατά της ΕΠΟ! Εννοείται πως η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ δεν αποδέχεται πλέον καμία ενέργεια της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και εμμένει στη θέση της να μην κατεβεί στο πρωτάθλημα αν αυτό ξεκινήσει, πριν αλλάξουν εξ’ ολοκλήρου οι πίνακες διαιτητών.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα