Επίσημη κρούση σε Ζιλμπέρτο Σίλβα

Αφού ήρθε στον Παναθηναϊκό ως εν ενεργεία αρχηγός της Εθνική Βραζιλίας, γιατί να μην έρθει ως τεχνικός διευθυντής; Η διοίκηση του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με βραζιλιάνικα δημοσιεύματα, έχει κάνει κρούση στον Ζιλμπέρτο Σίλβα και περιμένει την απάντησή του.

Μετά την απομάκρυνση του Βόκολου και του Φύσσα, έχει μείνει «ορφανή» η θέση του τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟ και ως γνωστόν, ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να λειτουργεί η ομάδα του με αυτόν τον τρόπο και όχι με όλες τις αρμοδιότητες πάνω στον προπονητή (κι ας άφησε τον Στραματσιόνι να φέρει το χειμώνα επτά παίκτες της επιλογής του).

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα τίμησε τη φανέλα του Παναθηναϊκού και τρία χρόνια και σίγουρα δεν θα είχε πρόβλημα να ξεκινήσει την καριέρα του σε μία ευρωπαϊκή ομάδα την οποία γνωρίζει καλά και στην οποία προφανώς θα μπορέσει να φέρει μερικούς παίκτες από την πατρίδα του σε τιμή ευκαιρίας.

Ο Σίλβα γνωρίζει επίσης πρόσωπα και πράγματα στην Αγγλία, αφού θήτευσε έξι σεζόν στην Άρσεναλ και σίγουρα θα είχε ενδιαφέρον αν έλεγε τελικά το «ναι» στην πρόταση των «πράσινων».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα