“Επίτευξη συμφωνίας πριν από το Πάσχα”

Καλό… Πάσχα για την πρώτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος “βλέπει” ο Πιέρ Μοσκοβισί. Η Ελλάδα είναι στον σωστό δρόμο, σημειώνει σε μήνυμά του στο twitter ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων απαντώντας στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη σχετικά με το πότε θα επιστρέψουν οι επικεφαλής των τεχνικών κλιμακίων στην Αθήνα για να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος.

Ο κ. Μοσκοβισί υπογραμμίζει ότι «συνεχίζονται οι τεχνικές επαφές» και αναφερόμενος στην αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος κάνει λόγο για «επίτευξη συμφωνίας πριν από το Πάσχα».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

“Οι συζητήσεις προχωρούν προς τη σωστή κατεύθυνση. Την επιστροφή των επικεφαλής της αντιπροσωπείας Κοστέλο στις Βρυξέλλες, δεν θα πρέπει να την ερμηνεύουμε ως αποτυχία ή σαν τιμωρία. Πρόκειται για κάτι φυσιολογικό: επιστρέφουμε – συνεχίζονται οι τεχνικές επαφές, ώστε να δοθεί συνέχεια όσο γίνεται πιο γρήγορα. Και η εκτίμηση στο Eurogroup είναι ότι πράγματι, είμαστε, μάλλον, στο σωστό δρόμο, αλλά κι εδώ «ο διάβολος βρίσκεται στις λεπτομέρειες». Επιθυμητό είναι να καταλήξουμε σε συμφωνία για την αναθεώρηση πριν το Πάσχα”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα