Επανέναρξη με 7η αγωνιστική και επίδειξη ισχύος από Ολυμπιακό

Μέσω της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγινε νωρίτερα γνωστό ότι το πρωτάθλημα θα επανεκκινήσει την άλλη εβδομάδα με τη διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής.

Αυτή ήταν μια εξέλιξη που ουσιαστικά βγάζει νικητή τον Ολυμπιακό, αφού επρόκειτο για δική του πρόταση να αναβληθεί η 6η αγωνιστική και να μετατεθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Τελικά, αυτή θα είναι στις 3 Δεκεμβρίου (εμβόλιμη αγωνιστική), με αποτέλεσμα η τρίτη αγωνιστική του Κυπέλλου να μεταφερθεί για άλλη μέρα, που θα αποφασίσει η ΕΠΟ.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν συντριπτικά υπέρ των «ερυθρολεύκων» (14-4) με τους ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό να έχουν στο πλευρό τους μόνο την Ξάνθη και τον Ατρόμητο.

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο Γιάννης Βρέντζος, τον ΠΑΟΚ ο Ζήσης Βρύζας και τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αλαφούζος.

Οι υπόλοιπες ομάδες εκπροσωπήθηκαν  από τους εξής: Γιώργος Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης), Γιάννης Ράλλης (Εργοτέλης), Βασίλης Κοντοβαζαινήτης (Ξάνθη), Γιώργος Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Κώστας Παπαδόπουλος (Καλλονή), Μάνθος Πουλινάκης (ΟΦΗ), Γιώργος Σπανός (Ατρόμητος), Φώτης Κωστούλας (Παναιτωλικός), Δημήτρης Τζελέπης (Πανθρακικός), Βαγγέλης Σουφλέρης (Πανιώνιος), Γιάννης Κομπότης (Λεβαδειακός), Μανώλης Μαθιουλάκης-Στέλιος Βρουξάκης (Πλατανιάς), Αριστείδης Σταθόπουλος (ΕΠΟ).

Αναβολή για Πανιώνιο και ΟΦΗ

Σχετικά με την πρόταση που είχαν καταθέσει Παναθηναϊκός και Λεβαδειακός στο προηγούμενο Δ.Σ. (3 Σεπτεμβρίου) για την αποβολή από το πρωτάθλημα των ΟΦΗ και Πανιωνίου επειδή προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια, αποφασίστηκε να εξεταστεί στο επόμενο Δ.Σ.

Η αναβολή δόθηκε προκειμένου να ζητηθούν, στο μεταξύ, οι γνωμοδοτήσεις της νομικής υπηρεσίας της Super League και της ΕΠΟ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα