Επαναφορά ΠΑΟΚ… 3-0 τον Ατρόμητο!

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο η ομάδα του ΠΑΟΚ, η οποία επικράτησε με σκορ 3-0, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play off της Super League.

Οι γηπεδούχοι «τελείωσαν» ουσιαστικά το παιχνίδι μέσα σε ένα 5άλεπτο, από το 39’ έως το 44’. Αρχικά άνοιξαν το σκορ με το εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Νάτχο και στη συνέχεια διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Στοχ. Στην επανάληψη το παιχνίδι δεν παρουσίασε κάτι ιδιαίτερο, καθώς οι φιλοξενούμενοι αδυνατούσαν να φανούν απειλητικοί και οι παίκτες του ΠΑΟΚ, απόντος του κόσμου τους λόγω της τιμωρίας του γηπέδου, δεν είχαν κίνητρο να επιδιώξουν κάτι το θεαματικό. Η είσοδος του Βούκιτς άλλαξε τα δεδομένα, ζωντάνεψε τους γηπεδούχους και στο 86’, ο Σέρβος διαμόρφωσε το τελικό 3-0, δίνοντας έναν πιο εντυπωσιακό τόνο στη νίκη του ΠΑΟΚ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κουκουλάκης, με βοηθούς τους Τάτση και Ποντίκη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Λαζαρίδης και Κάτσε.
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Λίνο, Βίτορ Μιγκέλ (88’ Πόζογλου), Τζαβέλλας, Κάτσε, Νάτχο, Λαζάρ, Σαλπιγγίδης (75’ Σπυρόπουλος), Στοχ (60’ Βούκιτς), Αθανασιάσης
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Γεωργίου (68’ Ναπολεόνι), Παπαδόπουλος, Μπάλλας (46’ Ούμπιδες), Γιαννούλης, Καραμάνος, Δημούτσος, Λαζαρίδης, Πίτου Γκαρσία (74’ Φωτάκης)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα