Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για Λουκάκου η Βόλφσμπουργκ!

Με τον πλέον επίσημο τρόπο επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της για τον Ρομέλου Λουκάκου η ομάδα της Βόλφσμπουργκ. Ο Κλάους Άλοφς δήλωσε πως είναι ευκαιρία να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Βέλγο επιθετικό, τον οποίο δεν υπολογίζει ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο αθλητικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου αναφέρθηκε στην ενδεχόμενη μεταγραφή του Ντιέγκο Κόστα στην Τσέλσι, η παρουσία του οποίου θα δημιουργήσει συνωστισμό στην επιθετική γραμμή της αγγλικής ομάδας. Παρότι ο Λουκάκου σημείωσε 17 γκολ με την Γουέστ Μπρόμγουιτς και 15 γκολ με την Έβερτον, σε δύο διαδοχικές χρονιές, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν τον έχει συμπεριλάβει στα πλάνα του και συζητάει το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί, ακόμη και με ελεύθερη μεταγραφή.

«Αν ο παίκτης γίνει πιο φθηνός, θα κινηθούμε άμεσα για την απόκτησή του. Σαφώς και μας ενδιαφέρει. Αναζητούμε επιθετικούς μεγάλης κλάσης και δεν έχουμε μεγάλη πίεση για να φτάσουμε στο στόχο μας. Θα περιμένουμε την κατάλληλη ευκαιρία. Θα πραγματοποιήσουμε τις κινήσεις μας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο», δήλωσε ο Κλάους Άλοφς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα