Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Γιουνές Μοχτάρ

Απεγνωσμένα ένα εξτρέμ με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ψάχνουν στην ΑΕΚ για να μπορεί ο Μανόλο Χιμένεθ να τον χρησιμοποιεί σε διάφορους μεσοεπιθετικούς ρόλους. Ο Γιουνές Μοχτάρ της Τσβόλε τα διαθέτει και ο μανατζέρ του επιβεβαίωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον από την ελληνική ομάδα, αλλά ισχυρίστηκε πως δεν βλέπει να γίνεται πρόταση τον Ιανουάριο.

Η Ένωση, βέβαια, θέλει παίκτες άμεσα, οπότε δεν αποκλείεται να κάνει την έκπληξη και να προσφέρει ένα ποσό στην ολλανδική ομάδα, ιδίως αν προκριθεί επί της Αούστρια που σημαίνει αυτόματα πάνω από ένα εκατομμύριο επιπλέον έσοδα.

Ο Μοχτάρ είναι αριστερό εξτρέμ που πατάει περιοχή, αλλά μπορεί να παίξει και δεξιά και υπό συνθήκες και στον άξονα. Ολλανδός με ρίζες από το Μαρόκο, τον “τσίμπησαν” οι κατάσκοποι της Αϊντχόφεν όταν ήταν εννέα χρονών και μετά από 11 χρόνια στις ακαδημίες του συλλόγου αποφασίστηκε πως δεν έκανε ποτέ το άλμα που περίμεναν για να φτάσει να αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα. Σήμερα, στα 26 του όμως, σε μία ομάδα σαν την Τσβόλε κάνει τη διαφορά! Σε 14 ματς έχει έξι γκολ και τρεις ασίστ, εντυπωσιακές επιδόσεις, αν και είναι γνωστό πως στην Ολλανδία το ποδόσφαιρο είναι επιθετικό και τα συστήματα βολεύουν τα εξτρέμ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα