Επιμένουν οι Άγγλοι: Πωλείται η Νότιγχαμ, υποψήφιος ο Μαρινάκης

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Αποφασισμένος να πουλήσει το βασικό πακέτο των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ εμφανίζεται ο ιδιοκτήτης της βρετανικής ομάδας, Φαουάζ αλ Χασάουι, ενώ τα ΜΜΕ επιμένουν να εμφανίζουν ως υποψήφιο επενδυτή – αγοραστή τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για τον σύλλογο. Δεν θέλω να φύγω από τη Φόρεστ πριν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Ελπίζω ότι θα κερδίσουμε την άνοδο και θα είμαι πρόεδρος. Αυτό είναι το όνειρό μου και δεν θέλω να το χάσω. Αλλά ίσως έρθουν κάποιοι επενδυτές. Αυτό φυσικά θα με βοηθήσει. Θα είναι καλό για τον σύλλογο αν έρθουν και βάλουν τα χρήματά τους για τη Νότιγχαμ. Δεν θα παραδώσω το κλαμπ στον οποιονδήποτε. Θέλω να κάνω την κατάλληλη έρευνα για όποιον πιθανόν συνεργαστώ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Χρειαζόμαστε ανθρώπους που θα νοιάζονται τον σύλλογο με τον ίδιο τρόπο που το κάνουμε κι εμείς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας από το Κουβέιτ, ο οποίος είχε αποκαλύψει στο BBC πως έχει πραγματοποιήσει επαφές με τον «Έλληνα επιχειρηματία, Βαγγέλη Μαρινάκη».

Τα βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρονται σε προχωρημένες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, σημειώνοντας πως αν αποκτήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης το πλειοψηφικό πακέτο της Νότιγχαμ Φόρεστ, θα διατηρούσε στην προεδρία τον αλ Χασάουι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από το σύλλογο του Πειραιά είχαν διαρρεύσει πως δεν υπάρχει κανένα θέμα, ωστόσο το συγκεκριμένο ζήτημα δεν αφορά τον Ολυμπιακό, ενώ δεν υπήρξε επίσημη τοποθέτηση από τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ή κάποιον από τους εκπροσώπους του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα