Επιστράτευση Παναθηναϊκών δυνάμεων από Αλαφούζο

Στην επιστράτευση παλαίμαχων ποδοσφαιριστών προχωρά η διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό, μετά την προσπάθεια του προέδρου της ΠΑΕ να ενεργοποιήσει επενδυτές για την ομάδα, η οποία έπεσε στο κενό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει γίνει ήδη προσέγγιση στους Γιώργο Καραγκούνη, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Τζιμπρίλ Σισέ, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλοι άσοι του παρελθόντος, οι οποίοι να έχουν απήχηση στον κόσμο και να κληθούν να αναλάβουν πόστο στην ΠΑΕ.

Όσο για τους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο, ακούγονται διάφορα, στην παρούσα φάση ωστόσο δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση για την απομάκρυνσή τους, ενώ δεν αποκλείεται να συνυπάρξουν όλοι μαζί, αναλαμβάνοντας ο καθένας από έναν τομέα δράσης.

Σε κάθε περίπτωση, ο Γιάννης Αλαφούζος αναζητεί λύσεις για την εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ, την ίδια στιγμή που η παρουσία του ίδιου κάθε άλλο παρά δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται. Όπως και να έχει, ο Αλαφούζος δεν πρόκειται να αφήσει ακέφαλο τον Παναθηναϊκό και αν αποφασίσει να αποχωρήσει από την προεδρία, αυτό θα γίνει μόνο αν έχει εξασφαλιστεί η διαδοχή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα