Επιστρέφει στη Νιούκαστλ ο Αμπέιντ!

Μειώνονται στο ελάχιστο οι πιθανότητες να διατηρήσει στο δυναμικό του τον Αχμέντ Αμπέιντ ο Παναθηναϊκός, μετά τις δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου.

Ο προπονητής των «ανθρακωρύχων» εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την εξέλιξη του Αμπέιντ κατά την παρουσία του στην ελληνική ομάδα, λέγοντας πως από τους παίκτες που είχαν δοθεί δανεικοί, ο Γάλλος ήταν ο κορυφαίος σε βελτίωση και απόδοση…

«Ο Μεχντί τα πήγε καλά. Είμαστε ευχαριστημένοι από αυτόν. Από όλους τους παίκτες που παραχωρήθηκαν δανεικοί, αυτός είναι ο πιο πετυχημένος. Απέκτησε μεγαλύτερη δύναμη. Είναι σε άριστη φυσική κατάσταση και χαίρομαι για λογαριασμό του. Προσπαθήσαμε να τον δώσουμε δανεικό σε ομάδα της Αγγλίας, όμως δεν κατέστη δυνατό. Ευτυχώς βρέθηκε ο Παναθηναϊκός».

Στο ίδιο μήκος κύματος εκπέμπει και ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει βάλει στόχο να παραμείνει στην ομάδα που ανήκει και να αποδείξει ότι αξίζει να είναι μέλος της. Σε δηλώσεις του υποστήριξε πως περιμένει με αγωνία την έναρξη των προπονήσεων με τη Νιούκαστλ και τα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας, ώστε να αποδείξει στον προπονητή του ότι μπορεί να προσφέρει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα