Επιστρέφει το καλοκαίρι για Καρέλη η Τορίνο

Πρόσωπο των ημερών ήταν το τελευταίο διάστημα ο Νίκος Καρέλης στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού, αφού το ενδιαφέρον της Τορίνο ήταν ζωντανό και υπαρκτό. Οι Ιταλοί όχι μόνο παρακολουθούσαν τον επιθετικό των «πρασίνων», αλλά και εκείνος φρόντισε να τους αφήσει άριστες εντυπώσεις σκοράροντας σε όσα παιχνίδια τον παρακολούθησαν όπως με την Εστορίλ, Ξάνθη, Κέρκυρα, Πανθρακικό.

Ωστόσο, οι Ιταλοί ήταν ενήμεροι εξ αρχής ότι με το διαθέσιμο μπάτζετ που έχουν δεν μπορούν να δελεάσουν τον Παναθηναϊκό που πρόσφατα μάλιστα ανανέωσε το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή μέχρι το 2018.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι «γκρανάτα» δεν μπορούσαν να προσφέρουν πάνω από 2-2,5 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν ικανοποιεί το «τριφύλλι» ειδικότερα μέσα στη μέση της χρονιάς που πρέπει να βρεθεί αντικαταστάτης και μάλιστα ενώ υπάρχουν περιορισμένες επιλογές.

Οι Ιταλοί θα συνεχίσουν μέχρι το καλοκαίρι το scouting report ώστε να σχηματίσουν την καλύτερη δυνατή άποψη για τον Νίκο Καρέλη και θεωρούν ότι σε 6-7 μήνες από σήμερα θα μπορούν με την πρόταση που θα είναι σε θέση να καταθέσουν να κάμψουν την αντίσταση του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα