Ευκαιρία ζωής για τον Θεοδωρίδη η UEFA

Για τη μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα και στη ζωή του μίλησε ο Θεόδωρο; Θεοδωρίδης, ο οποίος ανέλαβε το πόστο του γενικού γραμματέα της UEFA, το οποίο κατείχε ο νέος πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο,

 

«Γεννήθηκα μέσα στο ποδόσφαιρο και όλη μου η ζωή είναι μέσα σε αυτό. Από το 2008, όταν και ενσωματώθηκα στην UEFA, είμαι περήφανος που εργάζομαι σε αυτόν τον οργανισμό. Περήφανος για ό,τι κάναμε, ό,τι κάνουμε και ό,τι θα κάνουμε. Πρόκειται για μια ευκαιρία ζωής» ήταν τα πρώτα λόγια του Θεόδωρου Θεοδωρίδη, ο οποίος είναι πια το νούμερο 2 της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

 

«Μπορούμε να οργανώσουμε άμεσα μια συνάντηση της εκτελεστικής επιτροπής και να προχωρήσουμε σε μια πιο γρήγορη διαδικασία για εκλογή προέδρου» συμπλήρωσε ο νέος γενικός γραμματέας, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να προχωρήσει άμεσα στην εκλογή του διαδόχου του Μισέλ Πλατινί, ο οποίος έχει τιμωρηθεί με εξαετή αποκλεισμό από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα.

 

«Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να φέρουμε την UEFA πιο κοντά στη FIFA και να γίνουμε περισσότερο παραγωγικοί. Δεν γίνεται να αφήσουμε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη» κατέληξε ο Θεοδωρίδης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα