Ευχαριστίες σε κόσμο, συγχαρητήρια στην ομάδα από Σαββίδη

Την ανάγκη να ευχαριστήσει το αγωνιστικό τμήμα αλλά και τους οπαδούς της ομάδας ένιωσε ο Ιβάν Σαββίδης, μετά τη νίκη γκραν-γκινιόλ επί της Μακάμπι Χάιφα, μέσω ανακοίνωσής του στο επίσημο site του ΠΑΟΚ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ τονίζει μεταξύ άλλων την ανάγκη να μην «στριμώχνεται» η ομάδα στα σχοινιά και κατόπιν να πραγματοποιεί ηρωικές εξόδους ενώ παραδέχτηκε ότι χωρίς τη βοήθεια του κόσμου πολύ δύσκολα θα γυρνούσε το ματς.

Αναλυτικά:

«Θέλω να σας συγχαρώ όλους για αυτή τη νίκη που ήταν τόσο συναισθηματική και σημαντική για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας. Ευχαριστώ την ομάδα, αλλά θα πρέπει να μάθουμε να αποφεύγουμε το στρίμωγμα σε μια γωνία και την ηρωική έξοδο από τη δύσκολη θέση. Θέλω επίσης να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας! Ήταν το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι εφέτος με τον κόσμο στις κερκίδες και ήταν πολύ σημαντικό να δείξουμε ότι εμείς μπορούμε να στηρίζουμε την ομάδα μας όμορφα και πολιτισμένα. Είμαι σίγουρος, ότι αν είχαμε παίξει σε άδειο γήπεδο δεν θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το ματς. Ευχαριστώ όλους όσους ήταν σήμερα μαζί μας!».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα