Εφτάψυχος ο Όντομ, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ούτε… γάτα να ήταν ο Λαμάρ Όντομ, ο οποίος πραγματοποίησε το ταξίδι μέχρι τα Τάρταρα, αλλά εκεί είχε… ξεχάσει να πάρει το χρυσό νόμισμα μαζί του και ο «βαρκάρης» που οδηγεί τις ψυχές στον άλλο κόσμο, τον έστειλε πίσω.

Ο άλλοτε αστέρας του NBA βρέθηκε σε κατάσταση κώματος έξω από πολυτελή οίκο ανοχής στο Λος Άντζελες και μεταφέρθηκε σχεδόν νεκρός στο νοσοκομείο. Ο άλλοτε αθλητής είχε προβεί σε υπερβολική χρήση ναρκωτικών ουσιών και σεξουαλικές καταχρήσεις για πολλά 24ωρα, με αποτέλεσμα να καταπέσει. Προφανώς οι υπεύθυνοι του οίκου ανοχής τον… πέταξαν έξω από το κτίριο, στο πάρκινγκ του οποίου βρέθηκε πεσμένος στο οδόστρωμα.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση. Οι γιατροί του έδιναν ελάχιστες ελπίδες να επιβιώσει, ενώ έφτασε αρκετές φορές πολύ κοντά στο να καταλήξει. Γερός σαν ταύρος ωστόσο, άντεξε και με τη σωστή ιατρική φροντίδα, κατάφερε να επιβιώσει, κόντρα σε κάθε πρόβλεψη. Τη Δευτέρα (19/10) το βράδυ, οι γιατροί έκριναν ότι η κατάστασή του ισορρόπησε και μάλιστα του έδωσαν εξιτήριο, ώστε να συνεχίσει τη θεραπευτική αγωγή στο σπίτι του!

Ο Όντομ νοσηλεύτηκε για μία εβδομάδα και μετά από την αγωγή που του χορηγήθηκε, ο οργανισμός του αντέδρασε θετικά και ανέκαμψε. «Ο Λαμάρ καθημερινά γίνεται και πιο δυνατός. Είμαστε δίπλα στον πρωταθλητή μας σαν οικογένεια», ανέφερε η θεία του πρώην παίκτη ΝΒΑ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα