Ζάιρο: Να εκμεταλλευθούμε την Τούμπα κόντρα στον Ολυμπιακό

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια και την πρώτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ζάιρο.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα Metrosport:
«Ο τρόπος που κατακτήσαμε τον βαθμό της ισοπαλίας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μας έκανε καλό. Αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση, κάτι που είναι σημαντικό για την νεανική ομάδα που διαθέτουμε. Είδατε ότι λίγες μέρες μετά ήρθε και η νίκη με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Θα έδινα τα πάντα για να παίξω στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό δεν είναι δυνατό. Εχω εμπιστοσύνη όμως στους συμπαίκτες μου και θεωρώ ότι θα τα καταφέρουν μια χαρά. Θέλουμε όλοι να αγωνιστούμε στον τελικό και την Τετάρτη θα πρέπει να κάνουμε το πρώτο βήμα.

Σε τέτοια ματς χρειάζεται συνεχή πίεση στον αντίπαλο. Γενικώς πρέπει να έχεις τα πάντα και να είσαι συγκεντρωμένος και στα 90 λεπτά για να κερδίσεις ένα τέτοιο παιχνίδι. Έχουμε και το πλεονέκτημα ότι παίζουμε στην έδρα μας και θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Μπορούμε να επικρατήσουμε. Τελευταία δεν έχω παρακολουθήσει τον Ολυμπιακό. Δεν είδα το παιχνίδι του με την Άντερλεχτ, προτίμησα να δω άλλο ματς».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα