Ζήτησε προθεσμία ο Ελάντερ, «παίζουν» Σιανί και Αλκάρας!

Ο Φιλίπ Ελάντερ ήταν το φαβορί για την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού στην αμυντική γραμμή. Γράφουμε «ήταν», διότι ο Σουηδός στόπερ της Μάλμε δήλωσε… φοβισμένος από ένα ενδεχόμενο GREXIT και ζήτησε λίγες ημέρες προθεσμία, ώστε να εξελιχθούν τα γεγονότα!

Η αντίδραση των «πράσινων» ήταν άμεση. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» ενημέρωσαν τον αμυντικό της Μάλμε ότι η προθεσμία ισχύει, έως ότου συμφωνήσουν με άλλον ποδοσφαιριστή. Τουτέστιν, αν κάποιος από τους Σιανί και Αλκάρας απαντήσει θετικά στην πρόταση του ελληνικού συλλόγου, το ενδιαφέρον για τον Ελάντερ θα περάσει στο… χρονοντούλαπο της ιστορίας!

Όσο για τους δύο παίκτες που έχουν στην αναμονή το «τριφύλλι», ο μεν Γάλλος εξετάζει και άλλες προτάσεις, κυρίως από Ιταλία και Γαλλία, ενώ ο Παραγουανός Αλκάρας, στα 32 του, έχει πρόταση από ομάδα της πατρίδας του.

Σε κάθε περίπτωση, με GREXIT ή ό,τι άλλο συμβεί στη χώρα, ο Παναθηναϊκός επιδιώκει να κλείσει τον πρώτο του αμυντικό το αμέσως επόμενο διάστημα, ώστε να ενταχθεί στο πρόγραμμα προετοιμασίας που θα ξεκινήσει. Επόμενος στόχος θα είναι η απόκτηση ενός ακόμη στόπερ, ο οποίος θα είναι επιπέδου Μίκαελ Εσιέν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα