«Ζητάμε συγγνώμη από τον Αντετοκούμπο»

Τελικά σε αυτή τη χώρα που κάθε φορά λέμε ότι τα έχουμε δει όλα, πάντα κάτι συμβαίνει κι όλα ανατρέπονται.

Τελευταίο κρούσμα αποτελεί η τουλάχιστον αστεία επίθεση που εξαπέλυσε το site «eoellas.org» προς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αφορμή για αυτή την ενέργεια αποτέλεσε η μπλούζα που φορούσε ο διεθνής άσος και έλεγε «GREEK FREAK NATION». Για τους μη γνωρίζοντες το «Greek Freak» είναι το προσωνύμιο που του έχουν δώσει οι Αμερικανοί επειδή δυσκολεύονται να προφέρουν το όνομά του.

Ο συγγραφέας του άρθρου κατάλαβε ότι εννοούσε «ελληνικό φρικτό έθνος». Δείτε τι δημοσιεύθηκε.

ante1 ante2

Μάλιστα, λόγω του σάλου που είχε προκαλέσει αυτή η ανάρτηση, το site απάντησε σε επιθετικό τόνο στους επικριτές του.  Σας το παραθέτουμε αυτούσιο:

«Με μεγάλη μας έκπληξη μετά το χτεσινό μας άρθρο διαπιστώσαμε ότι μεγάλη μερίδα ανθρώπων είναι περισσότερο ρατσιστές από ότι αποκαλούν εμάς ότι είμαστε! Αυτό μπορεί να το καταλάβει κάποιος από τον όγκο τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων που δεχτήκαμε! Εμείς αυτά που ωφείλουμε να πούμε είναι:

1.Σίγουρα δεν είμαστε εμείς σε θέση να αφαιρέσουμε από κανέναν την υπηκοότητά του, πόσο μάλλον που οι περισσότεροι που είναι ντροπή να λέγονται Έλληνες είναι οι μεγάλοι << Ελληναράδες και Εθνάρχες >>.

2.Κατά δεύτερον αναγνωρίζουμε ότι το παρατσούκλι του Αντετοκούμπο είναι GREEK FREAK (Ελληνικό φρικιό), δεν αναγνωρίζουμε όμως πως το NBA και το κάθε NBA έχει πάρει την λέξη nation (έθνος) και στην δική του διάλεκτο την έχει φτιάξει να σημαίνει φαν κλαμπ.  Ποσός μας ενδιαφέρει πως πιστεύουν όλοι αυτοί δούλοι και μη της μόδας και της νέας τάξης πως πιστεύουν τα έθνη! Το έθνος είναι κάτι ΙΕΡΟ!

3.Δεν έχουμε κάτι προσωπικό με τον Αντετοκούμπο και αυτό μπορεί να φανεί, ότι εάν είμαστε προβοκάτορες, όπως πολλοί μας χαρακτήρισαν θα το είχαμε κάνει και όταν σήκωσε σκισμένη Ελληνική σημαία να πανηγυρίσει την επιλογή του στα ντραφτς!

4.Όσον αφορά κάποια μπλογκάκια (πχ gazzetta) που δεν έχασαν την ευκαιρία να ασχοληθούν μαζί μας, έχουμε να τους πούμε: Ας κοιτάξουν λίγο την κατάντια του αθλητισμού στην χώρα μας και αναλογιστούν πόσο συνυπεύθυνα είναι σε αυτή την κατάντια! Φυσικά οι πολιτικές τους να σβήνουν σχόλια που δεν τους συμφέρει καταδεικνύουν πόσο φασιστική συμπεριφορά έχουν!

5. Για όλους αυτούς που γράφουν ή λένε ότι έχουμε χρησιμοποιήσει google translate για την μετάφραση μάλλον δεν ξέρουν να διαβάζουν! Μιας και εμείς βάλαμε στο προηγούμε άρθρο την φωτογραφία από την μετάφραση του google, που απλά δεν το μεταφράζει!

6.Πίσω από τον Ερευνητικό Οργανισμό Ελλήνων δεν υπάρχει κανένα κόμμα ούτε κάποια άλλη ομάδα! Θεωρούμε πως όλα τα κόμματα είναι συνυπεύθυνα στην σημερινή μας κατάσταση! Σε μια κατάσταση που κάποιοι προωθούν καλά τα σχέδια τους και φυσικά εμείς τους κατακρίνουμε δημόσια!

6.Για το πόσο ρατσιστές είμαστε αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει ο καθένας μέσα από την 12χρονη πορεία μας αλλά και από κοντά μέσα από το Ανοιχτό μας Πανεπιστήμιο. Περισσότερες πληρογορίες για αυτό εδώ: http://www.eoellas.org/2014/02/13/eggrafi-kai-enarxi-dia-ereunas-mathisi/

Υ.Γ Φυσικά εάν κάποιοι το θελήσουν θα έχει και συνέχεια…».

Ωστόσο, την ίδια μέρα αναρτήθηκε η «συγγνώμη» του ιστότοπου τόσο προς τον καλαθοσφαιριστή όσο και στους αναγνώστες του την οποία επίσης σας παραθέτουμε αυτούσια:

«Μετά τον σάλο που προκάλεσε ένα άρθρο μας για τον αθλητή Αντετοκούμπο είμαστε εδώ για να πούμε ένα μεγάλο συγγνώμη, από τον ίδιο τον παίχτη αλλά και από όλους σας, διότι το αρχικό μας άρθρο δεν ελέχθηκε και αναρτήθηκε βλακωδώς! Έχουμε κατεβάσει το άρθρο και θέλουμε να δηλώσουμε ότι 1) δεν έγινε εσκεμμένα, 2)δεν  υποβόσκει πίσω από το άρθρο καμία ιδεολογία και 3)όλο αυτό ήταν καθαρά λάθος του τμήματος ειδήσεων του Οργανισμού! Ελπίζουμε για την κατανόησή σας και θεωρούμε ότι μετά και την προσωπική επικοινωνία που θα υπάρξει εντός της ημέρας με τον παίχτη θα τελειώσει οριστικά το θέμα! Άνθρωποι είμαστε και λάθοι κάνουμε αρκεί να τα καταννοούμε όπως πράξαμε τώρα.

Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων εκ της διευθύνσεως».

Τα σχόλια περιττεύουν…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα