Ζητούμενο η συνέχεια!

Δεν μπορούν να βγουν στους δρόμους και να αρχίσουν να πανηγυρίζουν οι φίλοι της ΑΕΚ, διότι η ομάδα τους χρειάζεται κι άλλα – συνεχόμενα – θετικά αποτελέσματα… Πρέπει να κάνει απανωτά 90λεπτα τέτοιας φύσεως για να «γεμίσει» τον απαιτητικό κόσμο της, αλλά και τη διοίκησή της, όπως φάνηκε κι από τη δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη μετά το τέλος του αγώνα με το Λεβαδειακό…: «Ναι, νικήσαμε την Μποταφόνγκο».

Ο Ζοζέ Μοράις σε ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε πως δεν είναι αρτηριοσκληρωτικός προπονητής, εμμονικός με ένα συγκεκριμένο σύστημα. Στην Κέρκυρα δεν είχε εξτρέμ και έπαιζε με ρόμβο στη μεσαία γραμμή, ενώ με τη Λιβαδειά δεν είχε ούτε τον Μάνταλο, οπότε έπαιξε με 4-3-3. Αδιανόητα πράγματα για τον Κετσπάγια αυτά, που καλά κάνει και αξιώνει τα λεφτά του, αλλά αναξιοπρεπώς δηλώνει πως έκανε καταπληκτική δουλειά στην ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος προπονητής σε λίγο καιρό θα έχει περισσότερες λύσεις και πρέπει να εμφανίζει μία ομάδα διεκδικητική σε όλα της τα παιχνίδια και έχει ενδιαφέρουν να δούμε πως θα πράξει στο μέλλον, με έναν ακόμη επιθετικό στο ρόστερ, με τον Λάζαρο και τον Μπακασέτα διαθέσιμους. Θα διατηρήσει στα αρχικά του πλάνα την αποκάλυψη που λέγεται Γαλανόπουλος;

Η ΑΕΚ με ένα ματς περισσότερο είναι στους έξι βαθμούς από την κορυφή και το ζητούμενο είναι να μείνει εκεί κοντά, να μετατρέψει το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο δεύτερο γύρο σε «ματς –κλειδί». Έχει τα προσόντα και τη δυνατότητα ο Μοράις να κάνει αυτό που πρέπει; Η αφοσίωση των ένδεκα που έπαιξαν με τον Λεβαδειακό πρέπει να είναι η «πυξίδα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα