Twitter: Χτύπησαν τα… τρολ στη συνέντευξη Τσίπρα

Τρίτο κορυφαίο trend παγκοσμίως και πρώτο πανελλαδικά, έγινε η “ζωντανή” διαδικτυακή συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης στους χρήστες του Twitter ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω του hashtag .

Tα tweets κατά τη διάρκεια των 78 λεπτών της συνέντευξης έφτασαν τα 32.000, ενώ φυσικά δεν έλειψαν τα τρολαρίσματα, που προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις (αν και οφείλει να ομολογήσει κανείς ότι πολλά απ’ αυτά ήταν σατιρικά και εύστοχα).

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε on camera. σε επιλεγμένες (από πολικά accounts του μέσου) ερωτήσεις, με τα κύρια σημεία των απαντήσεων να αναρτώνται από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Η μετάδοση έγινε από την ιστοσελίδα της “Αυγής online”.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη, όπως μεταδόθηκε σε ζωντανή ροή, αμέσως παρακάτω (εξάλλου τα σχόλια συνεχίζονται και λογικά θα συνεχίζονται για μέρες). Στο πρώτο stream βλέπετε όλον τον διάλογο (ερωτήσεις, τρολαρίσματα -δεν ήταν δυνατόν να λείψουν αυτά- και απαντήσεις) και αμέσως παρακάτω τις απαντήσεις του κ. Τσίπρα.

Στο τέλος των streams μπορείτε να δείτε ολόκληρο το βίντεο της συνέντευξης.



 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα