Ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης για τον Αστέρα

Το ποδόσφαιρο είναι ανατροπή και ο Αστέρας Τρίπολης έχει φροντίσει με την πορεία του, όχι μόνο φέτος, αλλά τα τελευταία δέκα χρόνια, να το επιβεβαιώσει πλήρως. Η ομάδα της Αρκαδίας, με τη νίκη της κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, ανέκτησε τις ελπίδες της για πρόκριση στο Europa League, στρέφοντας το βλέμμα της πλέον στην Πράγα, όπου θα αναμετρηθεί με τη Σπάρτα για το δεύτερο «εισιτήριο» του ομίλου.

Ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στην Πράγα, καθώς η Σπάρτα δεν είναι κανένα μεγαθήριο που θα πρέπει να φοβίζει τους ποδοσφαιριστές του ελληνικού συλλόγου. Ωστόσο, μόλις δύο αγώνες πριν την ολοκλήρωση του προγράμματος της φάσης των ομίλων του Europa League, οι πιθανότητες για την ελληνική ομάδα ναι μεν αυξήθηκαν, αλλά η πλάστιγγα δεν έγειρε τόσο, ώστε να πάρει κλήση προς το μέρος της.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ελπίζει σε πρόκριση ο Αστέρας Τρίπολης, είναι η νίκη επί της Σπάρτα Πράγας, ώστε να την «καβαλήσει» στη βαθμολογία του ομίλου και να συνεχίσει τη μάχη του στην τελευταία αγωνιστική, στην οποία υποδέχεται την αδιάφορη βαθμολογικά Σάλκε, την ίδια στιγμή που η Σπάρτα θα δοκιμάζεται στην Κύπρο με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του έχει ελπίδες για πρόκριση, αλλά ελάχιστες. Για την ακρίβεια ελπίζει σε ένα θαύμα. Όπου θαύμα, σημαίνει να πετύχει εκείνος δύο νίκες με Καμπάλα (εντός) και την Μπορούσια Ντόρτμουντ (εκτός), την ίδια στιγμή που η Κράσνονταρ θα πρέπει να χάσει και τα δύο παιχνίδια της, κόντρα σε Μπορούσια Ντόρτμουντ (εντός) και Καμπάλα (εκτός).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα