Η ΑΕΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση στον 25χρονο Καμπρέρα!

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΝΟΣ ΣΤΟΠΕΡ ΜΕ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πιστή στο δόγμα της η ΑΕΚ, κατέθεσε πρόταση συνεργασίας στον 25χρονο αμυντικό Λέάντρο Καμπρέρα ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Σαραγόσα!

Η ελληνική ομάδα συνηθίζει να προσεγγίζει παίκτες που κάποτε είχαν φτάσει ψηλά χρηματιστηριακά και για λόγους τραυματισμού ή μετά από λάθος επαγγελματικές επιλογές, έπεσαν σε επίπεδα που μπορούν να απασχολήσουν ελληνικούς συλλόγους (βλέπε Ντιντάκ, Βάργκας, Μπουονανότε κ.α.). Η τακτική αυτή φαίνεται να πετυχαίνει, καθώς η ΑΕΚ προσφέρει ευχάριστο περιβάλλον, οικονομικές εγγυήσεις, αγάπη από τον κόσμο, πρωταθλητισμό και ευρωπαϊκή προοπτική, οπότε υπάρχει η αισιοδοξία ότι ο Καμπρέρα θα πει το “ναι”, παρά το ότι απασχολεί και ομάδες της Primera Division.

Πέραν όλων αυτών, η Ένωση έχει να επιδείξει και πίστη στον ποδοσφαιριστή, αφού είναι η πρώτη που του καταθέτει επίσημη πρόταση, αλλά και έναν αναγνωρισμένο προπονητή στον πάγκο, που έχει τη σημασία του. Ο Καμπρέρα έχει παίξει φέτος σε 38 ματς με τη Σαραγόσα στη Β’ Ισπανίας και ήταν ο καλύτερός της αμυντικός και είναι χαρακτηριστικό πως στα τρία ματς που έλειψε η ομάδα του δέχθηκε οκτώ γκολ. Παίζει εκτός από στόπερ και αριστερό μπακ. Έχει ύψος 1,88 κι έχει υπάρξει 13 φορές διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Ουρουγουάης. Την τελευταία πενταετία θεωρείται από τους σταθερότερους και καλύτερους αμυντικούς της Β’ Ισπανίας, αλλά δεν έχει κάνει το βήμα παραπάνω. Αυτό του το προσφέρει η ΑΕΚ!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα