Η απίστευτη έκπληξη γενεθλίων στη Ντ. Παπαδημητρίου (VIDEO)

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει σήμερα τα γενέθλιά της και οι συνεργάτες της θέλησαν να της κάνουν μία έκπληξη τη στιγμή που δεν την περίμενε.

Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια έκανε πρόβες με τους συναδέλφους της για την παράσταση “Οι από πάνω” που ξεκινάει στις 26 Οκτωβρίου στο θέατρο Πειραιώς 131. Κι ενώ είχαν περάσει πάρα πολλές ώρες στις πρόβες και η ηθοποιός ήταν ταλαιπωρημένη από ένα κρύωμα που την ταλαιπωρεί, έσκασε η τούρτα την οποία κρατούσε ο καλός της φίλος, Σπύρος Σαμοϊλης.

Για την ιστορία να πούμε ότι η όμορφη ηθοποιός γίνεται σήμερα 37 ετών, δείτε το video που ανάρτησε η ίδια στην προσωπική της σελίδα στο Instagram.

Κάπως έτσι ξεκίνησε η μέρα των γενεθλίων μου ,χθές στις 00.01,χωρίς να έχω πάρει μυρωδιά για το τι έχουν κανονίσει οι φίλοι μου!Γιατί οι φίλοι ειναι αυτοί που μπορούν να σε κάνουν να γελάσεις και να κλάψεις απο χαρά,ακόμα και μετά απο 5 ώρες πρόβα και μύτη κατακόκκινη σαν την ντομάτα απ το συνάχι !!Σε ευχαριστώ πολύ @samoilisspiros και σε αγαπώ !!!!Σήμερα λοιπόν γιορτάζουμε όλη μέρα !!37 ειναι αυτά people!!!Lets get this party started!!!🎉🍰🍰🎉❤️🎊🍭🍭💋💖🍰🎉✨🌟🌟🌟🎁🎉🍰 #thankyou #birthdaygirl #surprise #sograteful #friends #family #love #V #whamalam #mylife #party #happy #itsjustthebeginning @nikosmoutsinas @oiapopano @krateroskatsoulis @matinanikolaou @thomaisandroutsou @prodromostosounidis @nikolpanagiotou

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Doretta Papadimitriou (@doretta3123) στις

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα