«Η αστυνομία ήταν απούσα»

Ευθύνες στην αστυνομία για τα επεισόδια στον αγώνα Ατρόμητος – ΑΕΚ απέδωσε ο Σταύρος Κοντονής στη σημερινή σύσκεψη ασφαλείας για το σαββατιάτικο ντέρμπι μεταξύ της Ένωσης και του Ολυμπιακού.

Για πρώτη φορά στα χρονικά, ο υφυπουργός Αθλητισμού έδωσε το παρών σε μία τέτοια σύσκεψη, όπου προειδοποίησε πως δεν θα ανεχθεί κανένα σύμπτωμα βίας! Ωστόσο, δεν παρέλειψε να ασχοληθεί και με τα συμβάντα του Περιστερίου, δείχνοντας επίγνωση των γεγονότων, δίχως να τσουβαλιάσει τα επεισόδια με αυτά προηγούμενων αγώνων, ρίχνοντας ξεκάθαρη ευθύνη στην αστυνομία για την έλλειψη φύλαξης του χώρου στο οποίο έγινε η τρίλεπτη μονομαχία.

Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει πως αγνοεί και την ευθύνες των ΠΑΕ, ωστόσο φανέρωσε μάλλον πρόθεση μικρής συμπληρωματικής τιμωρίας από την πλευρά της Πολιτείας. Οι δύο εμπλεκόμενες ομάδες, πάντως, δύσκολα θα αποφύγουν τη βαριά τιμωρία, με τους γηπεδούχους να κινδυνεύουν με μεγαλύτερη «καμπάνα», καθώς είναι υπότροποι, ενώ τα επεισόδια ξεκίνησαν από τη μερίδα των οπαδών του Ατρόμητου που εισέβαλε στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα