Η Αστυνομία κρίνει πλέον τα πρωταθλήματα

Σφοδρή επίθεση του Ολυμπιακού για τα γεγονότα σε Καραϊσκάκη και Ζωσιμάδες

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ολυμπιακού για το κατηγορητήριο της Λίγκας. Αυτό που επισημαίνεται από την Πειραϊκή ΠΑΕ, είναι πως οι εκθέσεις δεν θεωρούνται επιβαρυντικές παρά το κλίμα που επιχειρείται να δημιουργηθεί και πως οτιδήποτε άλλο πέραν του προστίμου ως ποινή θα είναι σκάνδαλο.

Στο Λιμάνι στέκονταν δε και στο ότι ούτε καν στον περσινό τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ με τα τόσο σοβαρά επεισόδια (σ.σ. τα χειρότερα της τελευταίας 20ετίας όπως σχολίαζαν σχετικά) δεν είχαν επιβληθεί ποινές αφαίρεσης βαθμών. Ποιος ξέχασε την εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ και τις συμπλοκές με τα ΜΑΤ στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Βόλου στην …γιορτή του ποδοσφαίρου;

Εκτός από τη θέση τους για το ενδεχόμενο ποινής αφαίρεσης βαθμών και κεκλεισμένων των θυρών Καραϊσκάκη, στον Ολυμπιακός σχολίασαν τη μη κλήση του ΠΑΟΚ σε απολογία, για τα όσα προκάλεσαν οπαδοί του στα Γιάννενα, αλλά και τη στάση της αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» ανέφεραν: «Ό,τι είδε όλη η Ελλάδα στα βίντεο με τους βανδαλισμούς και τα τα ”ντου” των οπαδών του ΠΑΟΚ στους ”Ζωσιμάδες” δεν έγινε ποτέ, τελικά, σύμφωνα με την Αστυνομία. 


Δυστυχώς στην Ελλάδα του 2018 δεν υπάρχει κράτος δικαίου! 

Συγχαρητήρια στον κ. Τόσκα».

Σημείωναν, δε, πως τα πρωταθλήματα, πλέον, τα κρίνει η αστυνομία και η συμπεριφορά της, τονίζοντας πως, ενώ στο φαληρικό γήπεδο η ΕΛ.ΑΣ προκαλούσε τον κόσμο, στο γήπεδο του ΠΑΣ έκανε ότι δεν είδε τίποτα…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα