Η διαφορά του Σπανούλη με τον Ναβάρο!

Ο ένας θεωρείται ο Ισπανός «μπόμπερ». Ο άνθρωπος που μαζί με τον Ρούντι Φερνάντες και τον Πολ Γκασόλ θεωρούνται ίσως η «αγία τριάδα» του σύγχρονου ισπανικού μπάσκετ. Το όνομά του: Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Βαθμός συμπάθειας στο ελληνικό κοινό: Μηδέν.

Ο άλλος είναι ο Έλληνας σούπερ σταρ, που μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, θεωρούνται οι «Διόσκουροι» της ελληνικής καλαθοσφαίρισης των τελευταίων ετών:  Το όνομά του: Βασίλης Σπανούλης: Βαθμός συμπάθειας στο ισπανικό κοινό: Μεγάλος!

Αυτή είναι η διαφορά των δύο μεγάλων παικτών, δείγμα του ότι δεν αρκεί να είσαι ταλαντούχος για να είσαι μεγάλος αθλητής, αλλά και σωστή προσωπικότητα. Το ήθος του Ναβάρο είναι γνωστό. Διαμαρτυρίες, θέατρο, ειρωνείες και πολλά ακόμη. Ο Σπανούλης από την άλλη, άσχετα αν καθυβρίζεται από τους οπαδούς του ΠΑΟ για τους γνωστούς λόγους, είναι το άλλο άκρο. Απόδειξη: Το ότι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης, λίγες ώρες πριν από το μεγάλο τελικό της ομάδας τους με τον Ολυμπιακό έψαχναν για τον Σπανούλη για αυτόγραφα και τον αποθέωναν. Θα γινόταν αυτό ποτέ με τον Ναβάρο;

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα