«Η Εθνική έχει παίκτες με δίψα για διάκριση»

Μετρημένος, σοβαρός και αποφασισμένος για σκληρή προσπάθεια εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μόρας, σε δηλώσεις που έκανε αναφορικά με την παρουσία της Εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο αμυντικός της Ελλάς Βερόνα, που μίλησε στον NovaΣπορ FM δεν θέλησε να υποσχεθεί προκρίσεις και… μεγαλεία, αλλά δεσμεύτηκε για τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως υπάρχει μεγάλη δίψα για διάκριση:

«Το ότι συμπεριλήφθηκα στην αποστολή, είναι κάτι που το ήθελα, αλλά περιμένω την τελική επιλογή. Όποιος και να είναι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Καλή επιτυχία σε όσους πάνε στη Βραζιλία. Η Εθνική παρουσιάζει δυνατή ομάδα, δυνατό σύνολο. Δεν θα αλλάξει κάτι πιστεύω. Έχει παίκτες με δίψα για διάκριση. Ο κάθε παίκτης επιζητεί πάντα την καταξίωση με την Εθνική. Μιλάμε για Μουντιάλ και για να φτάσεις εκεί σημαίνει ότι είσαι καλή ομάδα κα αυτό ισχύει για όλους μας τους αντιπάλους. Η Κολομβία ξεχωρίζει, διότι έχει παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Ομάδες σαν την Ακτή Ελεφαντοστού πρέπει να περιμένεις για να δεις πως θα παρουσιαστούν, διότι ομάδες από την Αφρική έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους. Το ένα βράδυ κάνουν εξαιρετική εμφάνιση και την άλλη κάνουν εντελώς διαφορετική εμφάνιση.

Έχουμε πει ότι μετά το 2004 στόχος είναι να δίνουμε το παρών σε όλες τις διοργανώσεις. Από εκεί και πέρα όλοι θέλουμε το κάτι παραπάνω, την υπέρβαση. Αν δεν τα καταφέρουμε δεν θα είναι πρόβλημα αυτό για εμάς, αν ξέρουμε ότι έχουμε δώσει τα πάντα. Αν έρθει η πρόκριση αυτό θα είναι υπέρ μας. Δεν μπορέσω να θέσω ως στόχο μας την πρόκριση.

Στην Βερόνα δεν περιμέναμε αυτήν την πορεία στη φετινή σεζόν. Κυνηγάμε μέχρι την τελευταία στιγμή την έξοδο στην Ευρώπη. Έχουμε μικρό μπάτζετ, αλλά υπάρχει οργάνωση και θέληση. Το περιβάλλον είναι αυτό που θέλει ο κάθε παίκτης. Είναι καλό ότι του χρόνου θα ξεκινήσουμε με καλύτερη ψυχολογία του χρόνου ό,τι και να γίνει φέτος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα