Η Ευρώπη περνάει από τα Χανιά!

 

 

Καλά τα κατάφερε φέτος η ΑΕΚ και τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε του μαραθωνίου της Super League πρέπει να συγκεντρώσει συγκεκριμένους βαθμούς για να εξασφαλίσει το – αυτονόητο κατά την έναρξη της σεζόν – ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η Ένωση βρίσκεται πλέον κάτω από την Ξάνθη και θα βρεθεί πίσω και από τον Πλατανιά αν τυχόν ηττηθεί στα Χανιά. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα διατηρήσει μία μικρή διαφορά από την ομάδα του Παράσχου και θα ισοβαθμεί με την Ξάνθη που όμως έχει εύκολο πρόγραμμα στη συνέχεια.

Το έργο της Ένωσης μόνο εύκολο δεν είναι , όχι επειδή ηττήθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ και ταράχθηκε το κλίμα ή χάθηκε η εμπιστοσύνη στο πλάνο του Χιμένεθ, αλλά επειδή ο αντίπαλος είναι πλήρης, έχει τρομερό κίνητρο, εξαιρετική ομάδα, έμπειρο προπονητή και φυσικά δίψα για μία νίκη που θα είναι και η ρεβάνς μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε.

Στο ματς Κυπέλλου στο ίδιο γήπεδο (0-0) ο Χιμένεθ είχε επιλέξει ως σύστημα το 3-5-2 και θα έχει ενδιαφέρον να το δούμε να εφαρμόζεται και στην αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής, καθώς και τρία διαθέσιμα στόπερ έχει και ο Ντιντάκ λείπει, που σημαίνει πως θα πρέπει να παίξει ο Βινίσιους, ο οποίος είναι περισσότερο φουλ-μπακ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα