«Η καριέρα του Ρονάλντο βρίσκεται σε κίνδυνο»

Καμπανάκι κινδύνου αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Κριστιάνο Ρονάλντο που αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς η φυσική του κατάσταση να βρίσκεται στο 100% «χτυπά» η ισπανική «ElConfidencial».

Ο Πορτογάλος ταλαιπωρείται τους τελευταίους μήνες από τενοντίτιδα στο γόνατο (αντίστοιχη περίπτωση με του Βασίλη Σπανούλη στα μέσα της σεζόν που ολοκληρώθηκε) ωστόσο οι συνεχείς σοβαρές υποχρεώσεις (ChampionsLeague, Παγκόσμιο Κύπελλο) δεν τον αφήνουν να ξεκουραστεί.

Όπως υποστηρίζει η ισπανική εφημερίδα αν οι γιατροί της Εθνικής Πορτογαλίας αλλά και ο ίδιος ο παίκτης δεν προσέξουν με αυτή την κατάσταση, τότε είναι πολύ πιθανό η καριέρα του «αστέρα» της Ρεάλ Μαδρίτης να διατρέξει σοβαρό κίνδυνο.

Η διάγνωση του προσωπικού γιατρού του Κριστιάνο είναι απόλυτα σαφής λέγοντας πως «αν συνεχίσει να παίζει, η καριέρα του διατρέχει σοβαρό κίνδυνο».

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της όλης κατάστασης δεν είναι τόσο οι αγωνιστικές υποχρεώσεις όσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που δεν θέλει ούτε να σκέφτεται την πιθανότητα να μην ενισχύσει την εθνική του ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα