Η Μάντσεστερ, ο Μπενάτια και ο Μανωλάς!

Το σίριαλ με τον Κώστα Μανωλά αναμένεται να έχει αρκετές συνέχειες, ίντριγκα, ανταγωνισμούς και αρκετό… διεθνές ρεπορτάζ! Και αυτό διότι η μεταγραφή του στη Ρόμα εξαρτάται από την παραχώρηση του Μεχντί Μπενάτια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η Ρόμα ενδιαφέρεται σοβαρά για τον διεθνή αμυντικό των «ερυθρόλευκων», καθώς τον προορίζει για αντικαταστάτη του Μεχντί Μπενάτια, ο οποίος έχει ζητήσει μεταγραφή, ενώ έχει γίνει κίνηση για την απόκτησή του από τους «κόκκινους διάβολους» του Λουίς Φαν Γκάαλ. Οι Ρωμαίοι έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τους Άγγλους, αξιώνοντας το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ! Οι διαπραγματεύσεις είναι σκληρές και κανείς δεν γνωρίζει πότε θα ολοκληρωθούν και με ποια κατάληξη.

Η Ρόμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τελευταίας στιγμής, έχει μιλήσει με τον Ολυμπιακό, έχει συμφωνήσει σε όλα, αλλά η μεταγραφή θα γίνει όταν και εφόσον πραγματοποιηθεί η μετακίνηση του Γαλλομαροκινού στην Μάντσεστερ, ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα προκύψει. Η προφορική συμφωνία των «ερυθρόλευκων» με τους Ρωμαίους δεν είναι δεσμευτική για τους πρωταθλητές Ελλάδος. Με άλλα λόγια, οι Πειραιώτες έχουν δικαίωμα να μιλήσουν και να παραχωρήσουν τον παίκτη σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, εφόσον εκείνοι το κρίνουν σκόπιμο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα