Η Ξάνθη τη νίκη, η ΑΕΛ την πρόκριση

Η Ξάνθη πήρε τη νίκη στα Πηγάδια αλλά η ΑΕΛ ήταν αυτή που πανηγύρισε την πρόκριση. Οι ακρίτες πέτυχαν δύο γκολ με τους Μελιόπουλο (27’), Σιλά (62’). Όμως οι φιλοξενούμενοι, στον πρώτο αγώνα είχαν βάλει 3. Το ένα παραπάνω γκολ στο «AEL FC Arena» ήταν αυτό που τελικά τους έστειλε στους «8» του κυπέλλου.

Η αναμέτρηση ήταν ακατάλληλη για καρδιακούς. Η γηπεδούχος έφτασε κοντά στην ισοφάριση της πρώτης αναμέτρησης. Και είχε ευκαιρίες να την πραγματοποιήσει αλλά τις απώλεσε. Η ΑΕΛ άντεξε στην πίεση και πανηγύρισε στο τέλος τη «γλυκιά ήττα». Η ένταση που υπήρχε στον αγώνα αποτυπώνεται και στις τρεις αποβολές. Για την Ξάνθη, την άγουσα στ’ αποδυτήρια πήρε – πριν το τελευταίο σφύριγμα – ο Ντουρίτσκοβιτς (66′). Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9, λόγω αποβολής των Ντέλετιτς (61′) και Καρατάσιου (85′).

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Σβάρνας, Μπαξεβανίδης, Ντουρίτσκοβιτς, Μεχία, Κάστρο, Μπουλά (Γέντρισεκ 54’ ), Σιλά, Μελιόπουλος, Φασίδης (Τριάδης 63΄), Καμαρά (Ντε Λούκας 46’ ).

ΑΕΛ ( Ηλίας Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Ζίζιτς, Καρατάσιος, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Ντέλετιτς, Κριζμάν (Ρέντζας 65΄), Λεοζίνιο (Μιλοσάβλιεφ 56΄), Περόνε (Ναζλίδης 69΄).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα