«Μου αρέσουν τα μικρά…τι να κάνουμε»: Οι απίστευτες αποκαλύψεις της Ρούλας για την προσωπική της ζωή

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στον Θέμο Αναστασιάδη το βράδυ της Τρίτης η Ρούλα Κορομηλά. Η παρουσιάστρια πιο όμορφη και ήρεμη από ποτέ, αποκάλυψε ότι διανύει την καλύτερη φάση της ζωή της, αφού είναι χαλαρή και δημιουργική.

Ο παρουσιαστής που θέλησε να την «κολλήσει» στον τοίχο για την απόφασή της να επιστρέψει σε ένα μικρό κανάλι, πήρε την απάντηση που δεν θα περίμενε ποτέ από τη Ρούλα Κορομηλά. «Μου αρέσουν τα μικρά… τι να κάνουμε.  Αφού την ξέρεις την αδυναμία μου! Μου αρέσουν τα νεαρά άτομα. Οπότε τι σημαίνει το μικρό; Μικρό κανάλι και εσύ… Τα μικρά είναι δημιουργικά, είναι πιο αυθόρμητα, έχουν περισσότερη ενέργεια!», τον αποστόμωσε η παρουσιάστρια, ενώ στη συνέχεια εξομολογήθηκε τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή.

«Μία χαρά είναι τα πράγματα. Δεν έχω μείνει ποτέ μόνη μου, αφού θέλεις να ξέρεις. Αλλά προσπαθώ πάντα να προφυλάσσω την προσωπική μου ζωή.  Όταν έχεις κάτι και περνάς καλά, δεν χρειάζεται να βγαίνεις να το διατυμπανίζεις. Είμαι ήρεμη. Δεν είμαι μόνη μου. Δεν ήμουν μόνη»απάντησε η παρουσιάστρια.

Πώς είναι στις σχέσεις της; «Στις σχέσεις μου αφήνω χώρο και δίνω ελευθερία. Το μόνο που δεν αντέχω είναι το ψέμα! Πλέον έχω πάψει να δένομαι τόσο πολύ δυνατά και παθιασμένα σε μία σχέση. Έχω αναθεωρήσει σε κάποια πράγματα», εξήγησε ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου στη ζωή της.
«Όποιος θέλει να παντρεύεται, ας παντρεύεται. Εγώ σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να ξαναπαντρευτώ. Είμαι κάθετη. Δεν μπορώ να ξέρω ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα είμαι 100 χρόνια μαζί. Δεν μπορώ! Θέλω να είμαι πιο ελεύθερη. Πιο χαλαρή…΄Έχεις δει γύρω σου πόσες συμβατικές σχέσεις και αρρωστημένες καταστάσεις υπάρχουν; Δεν θέλω εγώ να είμαι σε αρρωστημένη κατάσταση! Πέρασα πολύ καλά στις σχέσεις μου! Με πρόσεχαν ιδιαίτερα. Ένιωσα αγάπη, στοργή, προστασία. Δεν έχω κανένα παράπονο!», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα