Η τάπα του Παπανικολάου και τα… μπράβο των «πράσινων» οπαδών

 

Σε μία φάση του πρώτου ημιχρόνου στο ντέρμπι ΠΑΟ Superfoods – Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League, ο Κώστας Παπανικολάου κατάφερε μία τρομερή τάπα, μόνο που με τη φόρα που είχε βγήκε εκτός παρκέ και έπεσε στις κερκίδες των «πράσινων» οπαδών.

Σε αντίθεση με κάποια στιγμιότυπα που έχουμε δει φέτος σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αντίστοιχες φάσεις – όπου οι οπαδοί απώθησαν ή σφαλιάρωσαν τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας – οι δύο τρεις φίλοι του Παναθηναϊκού που είδαν τον Παπανικολάου να πέφτει πάνω τους, σηκώθηκαν και βοήθησαν τον καλαθοσφαιριστή του Ολυμπιακού να επιστρέψει στο παρκέ. Ο ένας μάλιστα χτύπησε φιλικά τον Κώστα στο στήθος, σαν να του έλεγε «μπράβο, συνέχισε», δείχνοντας αξιοθαύμαστη άμυλα.

Τα τελευταία χρόνια πληθαίνουν τα στιγμιότυπα που οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού – στο μπάσκετ πάντα – δείχνουν άμυλα τέτοιου επιπέδου, με χαρακτηριστικότερες στιγμές τις φωτογραφίσεις οπαδών με αντίπαλους παίκτες έξω από τα γήπεδα μετά από παιχνίδια, στα οποία, μάλιστα, η ομάδα τους μπορεί και να έχει χάσει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα