Θέλει να… προλάβει Κουαδράδο η Μάντσεστερ!

Σε όλα τα μέτωπα «κτυπάει» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία δεν φαίνεται διατεθειμένη να εγκαταλείψει όσες περιπτώσεις παικτών δεν κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, οι «μπέμπηδες» θα κινηθούν εκ νέου για την περίπτωση του Χουάν Κουαδράδο, προκειμένου να προλάβουν την υπογραφή του νέου συμβολαίου του με την Φιορεντίνα! Η ομάδα της Φλωρεντίας έχει ήδη καταθέσει πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κολομβιανό ποδοσφαιριστή και αναμένει την απάντησή του.

Το συμβόλαιο του διεθνούς ποδοσφαιριστή εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι, γεγονός που έχει ενεργοποιήσει όλους τους μηχανισμούς στην ιταλική ομάδα, προκειμένου να διατηρήσει το μεγάλο της αστέρι, στο δυναμικό της. Στη μεταγραφική περίοδο που πέρασε, η Φιορεντίνα απέρριψε την πρόταση 32 εκατομμυρίων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε περίπτωση που δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Κολομβιανό, θα βγει διπλά χαμένη, καθώς, εκτός του παίκτη, θα έχει χάσει ένα πολύ μεγάλο ποσό, το οποίο θα αξιοποιούσε μεταγραφικά και όχι μόνο.

Η Μάντσεστερ θέλει να προσεγγίσει τον παίκτη εκ νέου και να συμφωνήσει μαζί του για το επόμενο καλοκαίρι (2015), με σκοπό είτε να αποκτήσει έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή με ελάχιστο κόστος, είτε να πιέσει την Φιορεντίνα και να τον εντάξει από τον Ιανουάριο στο δυναμικό της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα