Θέλει τον Ατσού της Τσέλσι ο Ολυμπιακός

Τη διαδικασία συζήτησης για τον ποδοσφαιριστή την κίνησε ο Βίτορ Περέιρα, ο οποίος ταξίδεψε αιφνιδιάστηκα στο Λονδίνο για να χρησιμοποιήσει την… κοινή του πατρίδα με τον προπονητή της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Ατσού έπαιξε στα 19 του στη Ρίο Άβε πραγματοποιώντας καλή χρονιά και την επόμενη σεζόν πήρε 17 συμμετοχές (κυρίως ως αλλαγή) με τη φανέλα της Πόρτο. Το 2013 η Τσέλσι πόνταρε στο ταλέντο του, αλλά επέλεξε αρχικά να τον δανείσει στη Φίτεσε (όπου τα πήγε πολύ καλά με 28 συμμετοχές και πέντε γκολ) και φέτος στην Έβερτον, όπου δεν διακρίθηκε ιδιαίτερα (παρά τις ευκαιρίες που πήρε στην Ευρώπη). Είναι στο χέρι, λοιπόν, του Μουρίνιο που γνωρίζει για την πρόοδό του, αν θα μείνει στο δυναμικό της Τσέλσι ή θα παραχωρηθεί.

Ο παίκτης αποκτήθηκε με 3,5 εκατομμύρια ευρώ και αποκλείεται να πουληθεί με λιγότερα, άρα το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό του δανεισμού, κάτι που μάλλον βολεύει και τον Ολυμπιακό. Ο Περέιρα τον γνωρίζει από τη θητεία του στην Πόρτο και τον πιστεύει! Αγωνίζεται κυρίως ως δεξί εξτρέμ, αλλά έχει αγωνιστεί και από τα αριστερά, καθώς και δεύτερος επιθετικός πίσω από το σέντερ φορ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα