Θέλουν στη Λιβαδειά να δείξουν ανωτερότητα

Αφού το παιχνίδι με τον Πανιώνιο… κρύωσε, και οι απαιτητικοί φίλοι του Ολυμπιακού σταμάτησαν να γκρινιάζουν για το ότι η ομάδα τους δεν νίκησε με 7-0, παίζοντας διαστημικό ποδόσφαιρο, ήρθε στο λιμάνι η ώρα της πραγματικής περισυλλογής.

Το πρόσημο είναι θετικότατο για τον Ολυμπιακό γιατί χωρίς επίσημα παιχνίδια στα πόδια του, πέραν του ότι απέδειξε με το καλημέρα πως με ομάδες τέτοιου επιπέδου δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στο Καραϊσκάκη, έδειξε ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που σε σχέση με πέρσι έχουν ανεβασμένες μετοχές, είτε κόντρα στον ίδιο εαυτό τους,  είτε σε σύγκριση με τους προκατόχους τους.

Στον Ολυμπιακό δεν το κρύβουν πως τους εξιτάρει η προοπτική ενός ανεβασμένου Ντουρμάζ, ενός Ντα Κόστα που δύο ή τρία ακόμη τέτοια παιχνίδια να κάνει θα ξεπροβάλει ως «λαχείο», ενός Φορτούνη που μετατρέπεται σε αγωνιστικό «διαμάντι», ενός Μπουχαλάκη που έρχεται και δηλώνει «παρόν».

Τους ενθουσιάζει επίσης το ότι ο Ρομπέρτο έδειξε να είναι εδώ ψυχή και σώμα στη μία και μοναδική στιγμή που έπρεπε να τεντωθεί, ένας βαθμός ετοιμότητας που λέει πολλά για τον επαγγελματισμό του Ισπανού. Και εννοείται πως δεν παραγνωρίστηκε η ηγετική εμφάνιση του Μιλιβόγεβιτς ή ότι ο Ντοσεβί δεν είδε το ματς ως αγγαρεία.

Βέβαια, δεν παραγνωρίζουν ότι ορισμένοι παίκτες ίσως έχουν αργήσει να πάρουν μπροστά, αλλά η όλη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος υπό τον Μάρκο Σίλβα αφήνει άπαντες ικανοποιημένους στα γραφεία. Αυτό, όμως, που θεωρούν σημαντικό στον Πειραιά είναι το ματς της Λιβαδειάς του Σαββάτου. Θέλουν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση να αποδείξουν και πάλι αυτή την υγεία και την καλή δουλειά με μία μεγάλη εμφάνιση που δεν θα επιτρέψει στους αμφισβητίες να μιλήσουν. Εννοείται πως με την επιστροφή Μανιάτη και Τσόρι στις προπονήσεις, η ικανοποίηση έχει μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, καθώς ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού τους έχει όλους στη διάθεσή του!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα