«Θέλω να γράψω ιστορία με την Μπαρτσελόνα»!

Η ιεροτελεστία της μεταγραφής του Ιβάν Ράκιτιτς από τη Σεβίλλη στην Μπαρτσελόνα, ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του Κροάτη ποδοσφαιριστή από τους Καταλανούς!

Ο Ράκιτιτς εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από την προοπτική που του παρουσιάζεται στην καριέρα του, δηλώνοντας πως θέλει να γράψει ιστορία με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα». Μάλιστα, εκδήλωσε το δέος του για το γεγονός ότι θα φοράει το νούμερο «4», το οποίο τίμησε για πολλά χρόνια ο σπουδαίος Πεπ Γκουαρδιόλα. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής Κροάτης:

«Θέλω να ευχαριστήσω το κλαμπ για τον τρόπο που με προσέγγισε. Είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεσαι άνετα και θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου γι’ αυτό. Ελπίζω να τα καταφέρω και να δικαιώσω αυτήν την πίστη. Θέλω να γράψω ιστορία με την Μπαρτσελόνα.

Είμαι πολύ ευτυχισμένος από την τροπή που πήραν τα πράγματα. Είναι πολύ σημαντικό για μένα. Από την πρώτη μέρα είχα τη δυνατότητα να μιλήσω με τον Θουμπιθαρέτα, ήξερα ότι θα πω ναι, όπως όταν παντρεύτηκα τη σύζυγό μου! Παίζω έναν μεικτό ρόλο στο κέντρο, αλλά παίζω όπου μου πει ο προπονητής μου. Μίλησα με τον Λουίς Ενρίκε. Όλοι γνωρίζουν τι έχει κάνει σαν ποδοσφαιριστής και είχαμε μία πολύ καλή, πολύ θετική συζήτηση.

Είναι σαφώς ένα ιδιαίτερο συναίσθημα να παίζεις με τη φανέλα με το νούμερο «4», το οποίο φορούσε ο Γκουαρδιόλα. Έγραψε ιστορία τόσο σαν παίκτης, όσο και σαν προπονητής. Θα ήμουν ευχαριστημένος έστω και αν πλησίαζα κάπως τα επιτεύγματά του. Όποιος έχει αγωνιστεί εναντίον των Τσάβι, Ινιέστα και Μπούσκετς, καταλαβαίνει ότι είναι πρότυπα. Σαν Κροάτης, όμως, λάτρευα τον Προσινέτσκι. Χόρευε με την μπάλα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα