«Θα… εξοντώσουμε την Μπεκατώρου»

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του μεσημεριανού «ΣουΚου» (ΑΝΤ1, 13:45) ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δίνει το… αποκλειστικό στην «Α», απειλώντας πως φέτος η Μαρία Μπεκατώρου θα δεινοπαθήσει! Δεσμεύτηκε άλλωστε ότι οι τρεις άνδρες του πάνελ θα την εξοντώσουν και δεν έχουμε λόγο να τον αμφισβητήσουμε.

Συνέντευξη στην Αντωνία Μαραγούσια

Το γελαστό παιδί του ΑΝΤ1, ως το παλιότερο μέλος της εκπομπής, καλωσορίζει τους Δημήτρη Ουγγαρέζο και Χρήστο Νέζο, αναφέρεται στη χημεία που έχει με την Μπεκατώρου και εύχεται να μην υπάρξουν μαζικές απολύσεις στα ΜΜΕ.

Καλή αρχή και καλή τηλεοπτική σεζόν να ευχηθώ πρώτα απ’ όλα… Παραμένεις για μία ακόμα χρονιά, η τρίτη στη σειρά στο πλευρό της Μπεκατώρου. Είναι θέμα χημείας μαζί της;

«Είναι σίγουρα θέμα χημείας. Με τη Μαρία υπάρχει πραγματικά μεγάλο δέσιμο μεταξύ μας, δένουμε λόγω χημείας. Τα δύο προηγούμενα χρόνια είχαμε μία πολύ καλή επαφή και συνεργασία. Θέλουμε τα ίδια πράγματα κι αυτό φέρνει το απαιτούμενο δέσιμο. Αλληλοαγαπιόμαστε και ταιριάζουμε καλά τηλεοπτικά».

Με την μετακόμιση από την πρωινή στη μεσημεριανή ζώνη θα κρατήσετε το ύφος της εκπομπής ή έχετε αποφασίσει να πάτε περισσότερο σε gossip ειδήσεις;

«Η συνταγή είναι η ίδια και δεν αλλάζει. Θέλουμε να κάνουμε μία εκπομπή, χωρίς κουτσομπολιά, κατινιές και εντάσεις. Πάνω από όλα θέλουμε να γελάσουμε, για να κάνουμε τον κόσμο να γελάσει κι εκείνος. Θα είναι ένα γυναικείο μαγκαζίνο, στο ίδιο ύφος. Θα έχει κάποιες αλλαγές βέβαια, λόγω της αλλαγής ώρας, αλλά ως επί το πλείστον θα κρατήσουμε την ίδια δομή. Πρόκειται για μία νέα ζώνη για το κανάλι και ελπίζουμε να κατακτήσουμε το κοινό».

Συνεπώς, καταλαβαίνω ότι πρόκειται για ένα δυνατό στοίχημα όλων σας. Είναι αλήθεια;

«Έτσι ακριβώς είναι… Κάθε εκπομπή που ξεκινάει είναι ένα στοίχημα για όλους, για το κανάλι, για τους συντελεστές, για τους παρουσιαστές. Στόχος κάθε χρονιά είναι να πηγαίνεις καλύτερα από την προηγούμενη σεζόν. Και για το κανάλι είναι ένα στοίχημα και για τη Μαρία και για τον Ουγγαρέζο και φυσικά και για τον Χρήστο (σ.σ. Νέζο) που έφυγε μετά από 20 χρόνια από το MEGA. Προσωπικά, πιστεύω πως το κανάλι μπορεί να σταθεί σε αυτή τη ζώνη».

Τι να περιμένουμε από τη φετινή παρέα, εκτός από πολύ χιούμορ;

«Δεν θα υποσχεθώ τίποτα, παρά μόνο τη μεγάλη προσπάθεια να κάνουμε μία παρέα, που θα κάνει συντροφιά στο κοινό τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου. Είτε ο κόσμος θα θέλει πιο πολύ ενημέρωση, είτε πιο πολύ γέλιο. Στόχος είναι να κατακτήσουμε την θέση στο τηλεκοντρόλ του και να ανοίγει την τηλεόρασή του για να παρακολουθήσει την εκπομπή μας. Είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε όλοι μας την καλή διάθεση για να έχει όρεξη και ο τηλεθεατής να μας δει. Κι αν κρίνω ήδη από τα γυρίσματα για το τρέιλερ υπάρχει πραγματικά μεγάλη όρεξη στην παρέα».

Τα τελευταία χρόνια, κάνεις και καθημερινή εκπομπή στο ραδιόφωνο, τι από τα δύο πιστεύεις πως είναι πιο κοντά σε σένα;

«Είναι η δεύτερη σεζόν στον Easy 97.2 και το ευχαριστιέμαι πραγματικά πάρα πολύ. Ξεκάθαρα η τηλεόραση είναι η μεγάλη μου αγάπη και την έχω υπηρετήσει πιο πολύ, την κάνω πολύ κέφι. Είχα την τύχη να είμαι σε καλές παρέες απ’ όλες τις εκπομπές που έχω περάσει. Τρία χρόνια έχω περάσει καλά και στον ΑΝΤ1 και πραγματικά εύχομαι κάθε χρόνο να πηγαίνει καλά η εκπομπή και να συνεχίζει».

Μπορεί ο ΑΝΤ1 να έχει πάρει άδεια, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για άλλα κανάλια. Τι σκέφτεσαι για τους συναδέλφους που ανησυχούν για το μέλλον τους;

«Στεναχωριέμαι τόσο πολύ που μου φαίνεται πραγματικά πολύ μικρόψυχο να πω ότι “ευτυχώς ο ΑΝΤ1 πήρε άδεια”. Έχω περάσει κι από τον ALPHA και έχω δουλέψει και σε άλλα κανάλια. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να μην ξέρεις τι σου ξημερώνει. Ελπίζω, εύχομαι και πιστεύω ότι δεν θα γίνει πραγματικότητα το χειρότερο σενάριο. Θέλω να πιστεύω ότι το σύνολο των θέσεων δεν θα πειραχθεί και ότι δεν θα χάσουν τη δουλειά τους, οι συνάδελφοι.  Δυστυχώς, θεωρώ ότι ζούμε κάποιες από τις χειρότερες μέρες στα media και ελπίζω κάποια στιγμή να περάσουν αυτές οι δυσκολίες ανεπιστρεπτί».

Ένα σχόλιο για τους συμπαρουσιαστές σου, Δημήτρη Ουγγαρέζο και Χρήστο Νέζο. Τώρα συνειδητοποίησα πως κάνουν και ρίμα…

«Ναι, ναι, αν δεν έκαναν θεωρώ πως δεν θα τους επιλέγαμε! (γέλια…). Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαστε αντροπαρέα στο πλευρό της Μπεκατώρου. Χαίρομαι πολύ και για τα δύο αγόρια που ήρθαν στην εκπομπή. Τους γουστάρω και ανυπομονώ να βρεθούμε όλοι μαζί τηλεοπτικά. Με τον Δημήτρη (σ.σ. Ουγγαρέζος) έχουμε το ίδιο αντρικό κάφρικο χιούμορ. Ευτυχώς που ο Νέζος είναι πιο εκλεπτυσμένος και σοβαρός. Φυσικά, έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στην τηλεόραση και αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο».

Τι να περιμένουμε δηλαδή από την συνύπαρξη των τριών σας με τη Μαρία Μπεκατώρου; 

«Θα την εξοντώσουμε από τα γέλια και από την προσπάθεια που θα καταβάλλει για να μας κουλαντρίζει συνεχώς. Αυτό είναι δέσμευση και στο υπογράφω!».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα