Θα ζητήσει παίκτες από τον Ολυμπιακό η Χαλ!

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του αγγλικού πρωταθλήματος βρίσκεται η Χαλ, καινούριο προπονητή πήρε, άρα πριν τελειώσει ο Γενάρης θα κάνει σίγουρα δύο – τρεις μετεγγραφές τις οποίες θα εισηγηθεί ο νεοφερμένος Μάρκο Σίλβα.

Πληροφορίες στο λιμάνι έχουν ήδη καταφτάσει και οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να επεξεργαστούν τουλάχιστον δύο προτάσεις για ποδοσφαιριστές που επί ημερών Μάρκο Σίλβα είχαν βασικό ρόλο στον Ολυμπιακό. Ο ένας δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Φελίπε Πάρντο.

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός στοίχισε 4.000.000 ευρώ στον Ολυμπιακό και πέρσι υπό την καθοδήγηση του Πορτογάλου έκανε μερικά καλά παιχνίδια και σε γενικές γραμμές ικανοποίηση τους ανθρώπους του συλλόγου. Σε 32 ματς είχε οκτώ γκολ και επτά ασίστ, επίδοση καλή για μη σέντερ φορ και παίκτη που δεν εκτελεί τα στημένα, ενώ ήταν πειθαρχημένος ποδοσφαιριστής που χρεώθηκε όλη κι όλη μία κάρτα μέσα στη χρονιά.

Φέτος, όμως, ο Πάρντο είναι ελαφρώς άφαντος. Πιστώνεται δύο ευρωπαϊκές ασίστ με την άσημη Αρούκα, αλλά μέχρι εκεί, ότι άλλο έχει καταφέρει είναι κόντρα σε υποδεέστερες ομάδες στο Κύπελλο. Είναι μακράν ο πιο επηρεασμένος παίκτης του Ολυμπιακού μετά την απομάκρυνση του Μάρκο Σίλβα κι αν οι Εγγλέζοι καλύψουν το ποσό των 4.000.000 ευρώ τότε θα σκεφτούν πολύ σοβαρά να τον παραχωρήσουν. Αν μάλιστα η προσφορά είναι μεγαλύτερη, τότε δεν θα το σκεφτούν ιδιαίτερα.

Η Χαλ δεν θα χρειαστεί μόνο έναν παίκτη για να ορθοποδήσει και ήδη στον Πειραιά είναι έτοιμοι για τυχόν προτάσεις και για άλλους ποδοσφαιριστές, όλων των θέσεων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα