Θα κατακτήσουμε το ΝΒΑ!

Ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι ένα φαινόμενο. Στην ηλικία των 19 ετών και με ύψος 2,18 μπορεί να μην… κατεβάζει την μπάλα όπως κάνει ο Γιάννης Αντετοκούμπο, αλλά στη θέση του σέντερ δεν έχει αντίπαλο. Και σκεπάζει τα καλάθια και καρφώνει με δύναμη!

Κι επειδή στο ΝΒΑ έχουν πάρει χαμπάρι πως δεν βγάζουμε πια έναν ψηλό κάθε 15 χρόνια, αλλά μάλλον κάθε χρόνο, δύσκολα θα μείνει ο παίκτης του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα και τη νέα σεζόν. Ο Παπαγιάννης αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στα καλοκαιρινά draft του NBA, βλέποντας ότι ούτε μία, ούτε δύο ομάδες πέρα από τον Ατλαντικό, αλλά συνολικά ένδεκα, έχουν στείλει ανθρώπους τους να τον τσεκάρουν.

Μία από τις ένδεκα λογικά θα τον επιλέξει. Όχι ότι είναι σίγουρο, διότι πλέον η Ευρώπη βρίθει από καλαθοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν στις ΗΠΑ, αλλά επειδή το ύψος του σε συνδυασμό με τις ικανότητές του είναι απίθανος συνδυασμός. Πράγματι, ο Παπαγιάννης είναι εξαιρετικά ευέλικτος και γρήγορος για 218 εκατοστά – πέρα από πολύ δυνατός – και μάλλον αυτό το «πακέτο» θα τον οδηγήσει στο «μαγικό κόσμο»…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα