“Θα φάει στραπάτσο ο Τσίπρας και θα καταστρέψει το κόμμα του”

Για δυσάρεστες συνέπειες που θα έχει στον Αλέξη Τσίπρα  και τον ΣΥΡΙΖΑ  η ψήφιση των νέων μέτρων έκανε λόγο ο Βασίλης Λεβέντης σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του Alhpa.

“O Τσίπρας δεν είναι ξοφλημένος πολιτικά: διατύπωσε αρχικά  ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος πάντως εκτίμησε ότι με το κλείσιμο της αξιολόγησης και της διαπραγμάτευσης και την ψήφιση των νέων μέτρων θα υποστεί μεγάλο πολιτικό κόστος.

“Το στραπάτσο θα το φάει, θα καταστρέψει το κόμμα του» είπε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος ερωτηθείς για το εάν θα ψηφίσει η Ένωση Κεντρώων τα νέα μέτρα, υποστήριξε ότι «ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τα ψηφίσουν, όπως έκαναν και τον Αύγουστο του 2015».

“Παπανδρέου, Σαμαράς και Τσίπρας  κουκούλωσαν τις παθογένειες κάτω από το χαλί”

«Αυτοί που ψήφισαν το μνημόνιο και τα μέτρα οφείλουν να ξαναψηφίσουν.Διαφορετικά είναι τυχοδιώκτες» υπογράμμισε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος κατηγόρησε τους Γ. Παπανδρέου, Αντ.Σαμαρά και Αλ. Τσίπρα ότι κουκούλωσαν τις παθογένειες κάτω από το χαλί.

“Ο κόσμος πρέπει να τολμήσει, όχι να κρέμεται από τα τσιγκέλια”

Μάλιστα ο κ.Λεβέντης επιτέθηκε και κατά πολιτικών, οι οποίοι όπως είπε, «κρύβονταν στην τρύπα τους για 3 με 4 χρόνια και τώρα θέλουν να ξαναβγούν υποψήφιοι». «Ο Γ. Παπανδρέου που έβαλε την χώρα στο μνημόνιο και δεν μπορεί να βγει από το σπίτι του, ξαναβγαίνει με το ΠΑΣΟΚ.Έχουμε ένα λαό που δεν έχει καθόλου μυαλό.

Σε μια ανοησία τους καταριέται όλους και μετά ξαναγυρίζει.Έχουμε πρόβλημα σαν λαός, αν ξαναψηφίζουμε τους κλέφτες.
Ο κόσμος πρέπει να τολμήσει, όχι να κρέμεται από τα τσιγκέλια» κατέληξε  ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα