Θα «ψηθούμε» στους 35 βαθμούς

Δεν πρόλαβε να μπει ο Μάιος και ήρθε με… άγριες διαθέσεις. Η θερμοκρασία παρουσιάζει άνοδο και υδράργυρος σκαρφαλώνει στα ύψη στέλνοντας τους εκδρομείς του τριημέρου της Πρωτομαγιάς στις παραλίες. Ωστόσο η επόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι κυριολεκτικά «καυτή» αφού η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Η ηλιοφάνεια θα συνεχιστεί και την Κυριακή, με αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν όμβροι στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, στα νότια δυτικοί 4 με 5 Μποφόρ, και η θερμοκρασία θα ανεβαίνει σταδιακά.

Τη Δευτέρα 04/05 προβλέπεται γενικά αίθριος, αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Την Τρίτη 05/05 περιμένουμε λίγη συννεφιά το πρωί και το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Από την Τετάρτη 06/05 μέχρι και την Παρασκευή 08/05 ο καιρός θα είναι αίθριος, με τη θερμοκρασία να σκαρφαλώνει μέχρι και τους 32 βαθμούς Κελσίου!

Γι΄ αυτό πάρτε μαζί σας μαγιό και αντηλιακό! Πού ξέρετε; Μπορεί να θέλετε να κάνετε μια βόλτα στη θάλασσα και γιατί όχι, να βουτήξετε…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα