Θετικά μηνύματα εν’ όψει προκριματικών

Ο ΠΑΟΚ στο φιλικό με την Μπριζ, έδειξε δύο – τρία πράγματα που ορθώς κάνουν τον κόσμο της ομάδας να αισιοδοξεί. Το πρώτο και σημαντικότερο, ότι δείχνει «συνδεδεμένος» με την καλή του παρουσία στα περσινά Play Off. Ότι δηλαδή δεν προσπαθεί πάλι από την αρχή να βρει τον καλό του εαυτό.

Πολύ σημαντικό στοιχείο αυτό, διότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι έτοιμος σε λίγες μέρες. Το δεύτερο είναι ότι κρατάει στα χέρια του την περσινή παρακαταθήκη του καλού ευρωπαϊκού ξεκινήματος. Πέρσι ο Δικέφαλος έπαιξε τρεις προκριματικούς γύρους και κατάφερε να μπει στους ομίλους του Europa League. Φέτος το διακύβευμα είναι διαφορετικό. Οι όμιλοι είναι αυτοί του Champions League. Αλλά η τεχνογνωσία είναι καλό πράγμα.

Το τρίτο είναι ότι αρκετοί παίκτες δείχνουν βελτιωμένοι σε ατομικό επίπεδο. Ο Πέλκας για παράδειγμα στο ματς με την Μπριζ έδειξε πως πλέον συνδυάζει ταλέντο με προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση. Επίσης, οι νέοι παίκτες που ήρθαν σαν να δένουν εύκολα με την ομάδα, ενώ τελευταίο προσωπικό παράδειγμα είναι αυτό του Φακούντο Περέιρα. Τελικά ο Βλάνταν Ίβιτς έχει παίξει σημαντικότατο ρόλο στην αλλαγή του κλίματος.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε πλήρως κόντρα στην Μπριζ χρησιμοποιώντας 14 Έλληνες παίκτες! Για μία ακόμη φορά φαίνεται η δουλειά που γίνεται στην Ακαδημίες. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι και επίσημα πλέον η ελληνική ομάδα που εκμεταλλεύεται περισσότερο τις ακαδημίες της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα