«Θρίλερ» στον γάμο Κοσιώνη-Μπακογιάννη: Αναβάλλεται;

 

Είναι ένας παράγοντας που δεν είχαν υπολογίσει που τους έχει βάλει σε σκέψεις να ακυρώσουν μέχρι και τον γάμο τους. Γιατί ενώ όλα ήταν έτοιμα για να ενώσουν τις ζωές τους στις 10 Ιουνίου στη Σαντορίνη, λίγους μήνες πριν φέρουν στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, που θα είναι αγόρι, η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης έμελλε να βιώσουν ένα δυσάρεστο γεγονός και να μπούνε σε μία κατάσταση πένθους.

Ο θάνατος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη τα ξημερώματα της 29ης Μαΐου, βύθισε στη θλίψη όλη την οικογένειά του. Σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον της δημοσιογράφου, οι πρώτες πληροφορίες που έχουν ήδη διαρρεύσει, μαρτυρούν τη στεναχώρια των μελλόνυμφων που σκέφτονται μέχρι και να ακυρώσουν τον γάμο τους, αφού σύμφωνα με την ημερομηνία που τον είχαν προγραμματίσει, δεν θα έχουν συμπληρωθεί οι σαράντα μέρες.

Κατά τα λεγόμενα αυτών που γνωρίζουν, καιρό τώρα ο παππούς του Κώστα Μπακογιάννη τους είχε δώσει την ευχή του, αφού πριν από τρία χρόνια όταν του γνώρισε τη δημοσιογράφο την «αγκάλιασε» με αγάπη, λέγοντάς τους όπως ότι και αν συμβεί να μην ακυρώσουν την τόσο σημαντική στιγμή του έρωτά τους. Φεύγοντας πλήρης χρόνων στα 99 του, πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται το αν το ζευγάρι θα αναβάλλει τον γάμο του ή θα τον τελέσει κανονικά κατόπιν φερόμενης επιθυμίας του παππού τους Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Το ζευγάρι μένει τώρα να αποφασίσει!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα