Θριαμβευτική πρόκριση του Πανιωνίου, 3-2 την Γκόριτσα στη Σλοβενία

Πολύ πιο εύκολα απ’ ότι θα περίμενε και ο πιο αισιόδοξος οπαδός του κέρδισε την πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ ο Πανιώνιος, που επικράτησε 3-2 της Γκόριτσα στη Σλοβενία.

Οι «κυανέρυθροι» δεν πήγαν στο «Športni Park» με σκοπό να διαφυλάξουν το 2-0 της Νέας Σμύρνης, έκαναν το παιχνίδι τους σαν να μην υπήρχε το αβαντάζ του πρώτου αγώνα και τελικά καθάρισαν μέσα σε 23’.

Με «μαέστρο» τον Ιρανό Μασούντ Σοτζαέι, η ελληνική ομάδα σκόραρε τρεις φορές με τους Γιώργο Μασούρα (11′), Σαμέντ Γεσίλ (16′) και Λάζαρο Λάμπρου (23′) στα πρώτα 25 λεπτά της αναμέτρησης, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ριφέτ Κάπιτς στο 15′.

Το δεύτερο ημίχρονο αποτέλεσε ουσιαστικά τυπική διαδικασία, με την Γκόριτσα να καταφέρνει να μειώσει στο τελικό 2-3 και πάλι με εκτέλεση πέναλτι του Κάπιτς στο 67ο λεπτό, αλλά τον Πανιώνιο να διαχειρίζεται με άνεση το προβάδισμά του και να παίρνει τελικά απολύτως δίκαια την πρόκριση με δύο νίκες.

ΓΚΟΡΙΤΣΑ: Σορτσάν, Τσέλσερ, Σκάραμποτ, Γκρέγκοριτς, Κάπιτς, Φιλίποβιτς (56′ Μάρινιτς), Κόλενς (81′ Χουμάρ), Γκρούντινα, Οσούγι, Ζιγκόν (68′ Ναγκόντε), Κουρκ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Βλάχος, Οικονόμου, Μπανανά (60′ Ταπόκο), Χατζισαφί, Κόρμπος, Σαββίδης, Λάμπρου (81′ Γκιοατά), Μασούρας (68′ Σαραμαντάς), Μασούντ, Γεσίλ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα